Győrben hol vannak olyan bababoltok, ahol babakocsi is kapható?
Belvárosban csak a Virágpiacnál van? Marcalvárosban nincs a Babycenteren kívül? Régen volt egy Szabadhegyen, Toma bababolt talán? Az megszűnt?
A Hofer babaházban nem lehet babakocsit vásárolni?
Babycenter Marcalvárosban,Babylandbe Szabadhegyen-praktiker mellett mész le és onnan a vasúton túl kb.1 km-re van,a Virágpiacnál a Bergonba-én is ott vettem és veszem majd,Brendon,Kika-amiket írtak,Hoferbe nem láttam mikor egyszer bent voltam.Szerintem ezekbe mindenféle árút és tipusút megtalálsz.2-től a 4 funkciósig minden félét tényleg.Ha ezeket lejárjátok szerintem megtaláljátok a megfelelőt.
Illetve nem tudom hány hetes terhes vagy,de máj.elején szokott lenni a babbörze,ott is nagy választék szokott lenni.
Előző vagyok.Toma bababoltnak nekem most a babyland dobja ki,ami Szabadhegyen van (írtam is).Azt tudom,hogy a bolt most a felére csökkent,az emeleti részt megszüntették,így nem tudom most milyen a kínálatuk.Van honlapjuk,de régóta nem lett frissítve,így az sem átfogó teljesen.
Jó vásárlást!!!
Majd megírod,hogy hol és milyet választottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!