Vélemények? (babakocsi)
Szia!
Az elsőt pont a színe miatt nem venném meg. Nem azért mert gyászos, hanem nagyon csúnya, ha kifakul. Nekünk világoszöld babakocsink volt, de azt is nagyon megszívta a nap.
Ha most vennék babakocsit, amit biztos, hogy figyelnék:
- bolygó kerék
- teljesen levehető/mosható huzat
- alul nagy, strapabíró, könnyen hozzáférhető kosár
- állítható tolókarmagasság
- elég széles legyen (Ha már nem újszülött, és eljön a tél, beöltöztetve igen sok helyet elfoglal. :))
Remélem segítettem!
Első:
- a tolókar tuti, hogy nem átfordítható, ha az lenne, nem is lehetne tolni :-)
- szín: ha nem tetszik, ne vedd meg. Amúgy tuti van másik színben is, olyat még nem láttam, hogy egy babakocsi csak 1 színben lenne kapható
- jól felszereltnek tűnik.
- Kocsi csomagtartóba belefér összecsukva? Az is szempont!
2. kocsi:
- nagy batár (bocsánat), nehéz mint a fene, a bolygókerekek hiánya miatt nehéz vele közlekedni.
- Ha fontos is az átfordítható tolókar, azért amellett vedd figyelembe a méreteket is (emeletre kellene cipelni? tömegközlekedni kellene vele?)
8:50-es válaszoló!
Miért borzalom a 2.kocsi?
Na jól belekavarodtam :)) Persze hogy az elsőnek nem átfordítható a tolókar... bocsi :)
De még nézelődök, mondták páran hogy instabil amikor a járdára akarunk felmenni vele pl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!