Babakocsis kérdés. Melyiket vegyem?
Titi Tritont NE!!! nehéz mint a fene ahhoz hogy emelgesd nem tűnik kiló alapján nehéznek de valahogy a súlyeloszlása nem a legjobb. A sportülése pedig olyan keskeny hogy az csak extra vékony és pici babáknak jó, az én lányom kis husis volt és pont télen volt 1 éves így kb.cipőkanállal tudtam volna beletenni a sportrészébe...pedig 1 évesen azért még bőven használtunk babakocsit...
Gyorsan túl is adtam az egészen és vettem másmilyet.
A Kunert Silver ilyen szempontból jobb hogy nehéz ugyan az is viszonylag de legalább a sportrésze kellően tágas nekem azzal az a bajom hogy a sportrész nem forgatható a vázon. (tehát csak kifelé tud nézni a gyerek, van aki szerint ez nem baj mert úgyse az anyukára kiváncsi már de engem zavart.)
A kunert és a raf pol is szerintem nagyon nagy összecsukva...nem hiszem hogy egy seicentoba belefér..
Én a helyedben valami kisebbek között nézelődnék pl. bbc loola up (arra is lehet mózest meg hordit venni) vagy pegperego (szintén van rá mózes meg hordi) a mienk espiro vector lite erre is van mózes meg hordi.
Esetleg Quinny buzz ?
Én is babakocsi nézés kellős közepén vagyok a második csemetének. Amit már tudok, nekünk Kunert Vip volt,nagy nehéz,de 6 hónap után felmondta a szolgálatot. Örültem,hogy meg tudtam tőle szabadulni, amit tudok még,hogy a titi-t sokan nem ajánlják,nehéz kezelni, pattog.
Mivel a raf-pol -t is ott gyártják,ahol a kunert-et ezért én már első körben kizártam,ami benn maradt a Pierre cardin 682 Ab. Rosszat nem hallottam idáig róla, holnap megyek boltban is megnézni.
Hát ezek körül szerintem sem férne be a kis kocsiba egyik sem...
Nekünk Baby Point V3-unk van, nagyon szeretem, és éppen hogy elfér egy kicsi-pici autóban. A többi nem nagyon fért be, de még liftbe sem!
Kunertet próbáltuk betenni, még baba érkezése előtt kipróbáltuk, mert sógornőméknek ilyen van és nem fért be a csomagtartóba. Raf Pol meg tök hasonló, úgyhogy szerintem az sem férne be. Titit nem ismerem, de senki sem ajánlotta.
Én is mást nézegetnék a helyedben. Hauck, Espiro vagy olyat ami nekünk is van, Baby Point. S mérőszalaggal mennék vásárolni. :)
Első vagyok igen ez a másik tényleg nulla rugózása volt és pattog benne a baba...:((
A pc 682 is nagyon jó meg a 692 is!!! és ezek se drágák így szettben meg főleg!
Szia!
Én egyiket sem venném meg.
Gagyi lengyel babakocsik. PC -em volt, amit irtak fenn, de többet volt szervizbe, mint nálam, igy a 3. alkalom után visszakértem a pénzemet.
Esetleg Jane? nem nézted őket?
Én saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy babakocsin nem szabad spórolni, mert utálni fogsz sétálni menni a gyerekkel.
Peg perego Veneziánk is volt:) De az tudomásom szerint olyan hogy nincs külön mózese hanem a sportülés fektethető és ennyi. Amúgy jó kocsi szerettem városban meg pakolászni jobbra balra ahhoz nagyon jó lehet. Súlyra sem olyan nehéz és 2 irányból tolható.
Igen én is azért javasoltam amiket írtam mert gondoltam hogy azért nézted ki ezt a 3-mat mert anyagilag a több százezres nem fér bele...a Janék sajnos marha drágák újonnan :(
Tako sem fér be seicento-ba. Még egy opel astra csomagtartóját is elég jól kitölti, aminek literre is sokkal nagyobb a csomagtere és jóval szélesebb autó ugyebár.
Esetleg egy ilyen? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!