Mikor vegyem ki a pirszinget? (többi lent)
Csak a köldöködből kell kivenni még mielőtt magától kiszakadna. Én a 23. héten vettem ki mert már beleakadt minden felső. Nekem van még fülbevaló, orr és nyelvpiercing de a doki is azt mondta, hogy max a nyelvemből kell majd kivenni ha császározásra kerülne a sor véletlenül.
30hkm
Köldökből - több helyről úgy hallottam -, minél előbb, mert a helye a legvége felé csúnyán berepedhet és megmarad (mint egy jó nagy stria).
Szüléshez majd minden ékszert, fémet le kell venni ill. levetetik.
9 hetes voltam, amikor volt egy kisebb nőgyógyászati műtétem, a doki a nyelvemből kiszedette, azt mondta, a köldökkel már elkéstem, valószínűleg ott fog maradni a helye... (orromban megengedte, hogy maradjon, mert nagyon picit, és nem is fém)
igaza lett, a köldöknek megmaradt a helye :(
16 hetes kismami
Igen, szerintem vedd ki, (utolsó vagyok)
Később újra berakathatod, ha szeretnéd, de nem ér annyit, hogy csúnyább legyen a hasad.
Nem is tudtam, hogy szülésnél ki kell venni. Nekem a szemöldökömben van 2 meg 1 a nyelvemben, de eddig senki nem mondta, hogy vegyem ki
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!