Van itt még valaki akinek szintén lustácska a pocak lakója? Jelenthet ez bajt?
Szia! Kb.egy hete hasonlo kerdest akartam kiirni...volt hogy ket -harom napig csak egyszer ketszer jelentkezett!Probalkoztam en mindennel csoki,szensavas udito,bokdostem ezerrel...es semmi! mar azt hittem megorulok! Azota megint szepen beindult,en vettem a gyogyszertarban egy angelSound szivhangfigyelot,azota sokkal sokkal nyugodtabb vagyok! az a lenyeg hogy az az egy ket rugas azert meglegyen naponta!
minden jot!
én azt szeretném kérdezni,hogy első vagy második terhességed?
nekem a fiamat 16 hetesen ereztem elöször (este volt aktív csak)a pocaklakomat a 12héttől érzem(nagyon aktív 2-3 oránként érzem őt)..minden baba más...aggodni akkor kell ha több napig (3)nem történik semmi,és föleg a terhesség vegén kell erre figyelni
Szia!
Az én kisfiam nagyon-nagyon lusta baba! Most vagyunk 22 hetesek (16 hetesen éreztem először) van olyan nap, hogy egyszer ha érzem. Viszont ha esik a hó akkor ő is beindul. Őránként bejelentkezik olyankor. Barátnőm mindíg mondja, h mennyit mozog az ő kislánya, meg, h pörög-forog. Nekem meg csak rúg és mindíg nagyon lent. Nem nagyon akar mocorogni. Legutóbb voltunk 3D UH-on és egyszerűen nem tudtuk felkölteni, hogy mozduljon valamerre , hogy megnézhessük a kis arcocskáját.
Egyébként engem is és páromat is úgy kellett babaként felkelteni, hogy legalább enni keljünk fel. Valószínűleg örökölte a nyugodtságot!!!
Ne aggódj, és boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!