Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt még valaki akinek...

Van itt még valaki akinek szintén lustácska a pocak lakója? Jelenthet ez bajt?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok és nagyon ritkán érzem mocorogni.Egésznap semmi éjszaka egy két rugás és semmi több.16 hetesen mozdúlt meg először.Aggódom egy kicsit mivel mindenki arról számolbe mennyit mocorog és mennyire érezhetőek a rúgások.
2012. febr. 16. 11:48
 1/5 Agocs Hajnalka ***** válasza:

Szia! Kb.egy hete hasonlo kerdest akartam kiirni...volt hogy ket -harom napig csak egyszer ketszer jelentkezett!Probalkoztam en mindennel csoki,szensavas udito,bokdostem ezerrel...es semmi! mar azt hittem megorulok! Azota megint szepen beindult,en vettem a gyogyszertarban egy angelSound szivhangfigyelot,azota sokkal sokkal nyugodtabb vagyok! az a lenyeg hogy az az egy ket rugas azert meglegyen naponta!

minden jot!

2012. febr. 16. 11:56
 2/5 anonim ***** válasza:

én azt szeretném kérdezni,hogy első vagy második terhességed?

nekem a fiamat 16 hetesen ereztem elöször (este volt aktív csak)a pocaklakomat a 12héttől érzem(nagyon aktív 2-3 oránként érzem őt)..minden baba más...aggodni akkor kell ha több napig (3)nem történik semmi,és föleg a terhesség vegén kell erre figyelni

2012. febr. 16. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is lusti volt, alig mozgott szinte csak este. születése óta jó alvó ugyanolyan nyugodt mint a pocakban. az első hónapot az evéseket leszámítva átaludta. 15 hós
2012. febr. 16. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Első baba!:)
2012. febr. 16. 12:05
 5/5 anonim válasza:

Szia!

Az én kisfiam nagyon-nagyon lusta baba! Most vagyunk 22 hetesek (16 hetesen éreztem először) van olyan nap, hogy egyszer ha érzem. Viszont ha esik a hó akkor ő is beindul. Őránként bejelentkezik olyankor. Barátnőm mindíg mondja, h mennyit mozog az ő kislánya, meg, h pörög-forog. Nekem meg csak rúg és mindíg nagyon lent. Nem nagyon akar mocorogni. Legutóbb voltunk 3D UH-on és egyszerűen nem tudtuk felkölteni, hogy mozduljon valamerre , hogy megnézhessük a kis arcocskáját.

Egyébként engem is és páromat is úgy kellett babaként felkelteni, hogy legalább enni keljünk fel. Valószínűleg örökölte a nyugodtságot!!!

Ne aggódj, és boldog babavárást!!!

2012. febr. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!