Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez már kismamis pocak? (kép)

Ez már kismamis pocak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. febr. 13. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Kezd kismamis lenni,de még nagyon az eleje.

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 13. 09:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez még olyan mintha csak kinyomtad volna hasad! De megnő majd neked is nyugi! Boldog babvárást!
2012. febr. 13. 09:50
 3/9 Harangozó Sára ***** válasza:

Szerintem igen, nagyon csini. Hanyadik hét?

3 gyerekes anya

2012. febr. 13. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első képen nem tűnik annak annyira, de a második fotó ebből a szempontból jobb, kerekebb. Bár tényleg nagyon az eleje lehet még vagy csak még nem látszódik.
2012. febr. 13. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Már növöget! Gondolom úgy a 20.héten lehetsz, úgyhogy pár hét és még jobban fog látszódni!
2012. febr. 13. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelműen igen, mert vékony vagy alapvetően és ilyen egyértelműen középen dudorodó poci babát rejt legtöbbször (szóval nem úgy néz ki mint a hasra lokalizálódó túlsúly) :))

Nekem (enyhe túlsúllyal) első babánál még 20 hetesen is csak olyan megvastagodott derekam volt, nem ilyen egyértelmű pocakom!

Második harmadiknál olyan 12-15 hetesen volt ekkora (akkor már nem voltam túlsúlyos, mint első babánál viszont már kicsit lazábbak a szövetek így hamarabb látszik a poci)

2012. febr. 13. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen sztem,nekem 28 hetesen volt ekkora pocakom,mondjuk végig kicsi pocakom volt,és a babám sem volt nagy 3300gramm és 49cm volt,a 40.héten született,a védőnő sze4rint azért,mert erős a hasizmon. Hányadik hétnél tartasz amúgy?
2012. febr. 13. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:
én még nagyon az elején vagyok 14. héten. Előtte teljesen lapos volt a hasam, a dokim szerint ez már nem puffadás. Ez azt jelenti, hogy nagyon nagy lesz a hasam?
2012. febr. 13. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
12:04 szerintem nem lesz nagyon nagy,nekem volt nagyon kicsi,sztem teljesen jó méretű pocakod lesz
2012. febr. 13. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!