4 mm endometrium, nincs graviditás! Nagyon erős pozitív teszt! Mi lehet?
A méhnyálkahártyád 4mm-es,ez kevés a megtapadáshoz.A méhen kívüliséget látta volna,emiatt ne aggódj.A barnázás tényleg hormonproblémára utal.A pozi teszt jelezhet cisztát is.
Fogigátlót szedtél?Ha igen,mikor hagytad abba?Mert a gyógyszer elhagyás is okozhat érdekes tüneteket.
Szia!
7 éve nem szedek fogigátlót, ez bizti nem zavarhatta be a menzit. Eddig minden normális volt. Tavaly volt egy korai vetélésem. Most végre örültem, de tegnap ismét kiborultam! Borzasztó érzés! 28 éves vagyok, nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú és keserves utat kell bejárnom, hogy babám lehessen! :-( Köszi a választ, egy kicsit megnyugodtam...
Lehet,. hogy csak később fogant a baba, nem?
A 4 mm-be elméletileg orvosilag nem tud beágyazódni, ahhoz legalább 10 mm kell.
A barnás folyás utalhat méhenkívülire is. Méhenkívülinél erős pozitív a teszt, és nem minden esetben könnyű megtalálni!! Én elmennék a helyedben másik dokihoz is mihamarabb!!!
Utrogestant nem kaptál? Mert a 4mm-t az vastagítaná ám! Valahol baba van, reméljük, jó helyen!
A vérvételből majd kiderül, mekkora a hcg, az alapján is lehet következtetni a korára!
Drukkolok!
Sajnálom!Nálam ugyanilyen tüneteket okozott a gyógyszer elhagyás.Nem lehet,hogy később fogant,mint azt Te gondoltad?És emiatt nem látszik az uh-n még semmi.Nekem egyetlen tünetem volt a terhességem elején,hogy a melleim megnőttek és iszonyatosan fájtak.Amikor mentem dokihoz,akkor már 7 hetesnek kellett volna lennem,de csak 5 voltam,a szabálytalan ciklus miatt.És azóta is 2-2.5 héttel le vagyok maradva a ciklushoz képest.A remény hal meg utoljára!!!Ne keseredj el,várj jövő hétig és addig is élj úgy,mint aki babát vár.A barnázás lehet beágyazódási vérzés is,lehet hogy az a 4 mm is elég a babának,a nyálkahártya pedig folyamatosan épül,és táptalajt ad neki.
első
Akkor keress másik orvost!Utálom amikor így bánnak az emberrel!Sajnos tudom milyen!
első
Sziasztok!
Megvan az eredmény: 940 mlU/ml béta hcg. Szerintetek mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!