Akik sokat teszteltek, mennyire lett erős pl. a 25-ös teszt és mikor érte el a csúcsot?
Figyelt kérdés
Magyarul: tesztelgetsz és egyre erősebbek a tesztek, de melyik az az időpont, amikor már nem lesz erősebb a csíkod?2011. jan. 11. 20:46
1/13 anonim válasza:
Mi az, hogy "egyre erősebbek a tesztek"?
2/13 anonim válasza:
20-sal már a nem várt napján elég erős lett a teszt, 25-ös teszttel pár nappal később (3 nap késésnél) lett ugyan olyan erős mint a kontroll csík.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy ahogy emelkedik a hcg-szint, egyre erősebb a teszteken a csík. Ha megismétled 2-3 naponként.
2011. jan. 11. 20:57
4/13 A kérdező kommentje:
Mert van olyan 25-ös tesztem, amin a teszcsík jóval erősebb, mint a kontroll, de egy másik fajtán meg egyforma és azóta se lett erősebb, pedig már 2x megismételtem.
2011. jan. 11. 21:00
5/13 anonim válasza:
Tényleg nem provokáció, csak ilyen hülye vagyok,...
Miért is tesztelgetsz 2-3 naponta?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagy hülye, én se gondoltam volna soha ilyet fogok csinálni...
Több korai vetélésem volt, és ha gyengül a csík, akkor gáz.
2011. jan. 11. 21:22
7/13 anonim válasza:
én 25-ös medi-lab teszttel teszteltem 2 nappal a kimaradás után nem is lehetett volna erősebb a csík. megbízható, olcsó és 2-ő van benne.
8/13 A kérdező kommentje:
De most igaziból mint "elméleti" kérdés érdekel, hogy mikor lehet a legerősebb a teszteken a csík. Mert egy idő után már tuti nincs hova erősödjön...Tudom, hülyeség:)
2011. jan. 11. 21:25
9/13 anonim válasza:
Nekem kb az 5. héten érte el a maxot, azaz 1 héttel a késés után. És kb jókor volt pé-m is. De akkor sem lett sötétebb, mint a controll csík. Egy fajtához kell nézni mindig. Gondolom az enyém fizikailag nem képes erősebb színre.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínű itt rontottam el, mert nem kaptam ugyanolyat. De ezek most egyformák.
2011. jan. 11. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!