Hogy mondjam el anyának, hogy terhes vagyok?
Nem kioktatást szeretnék,tudom,hogy hibáztunk a barátommal.Tanácsot szeretnék,hogy hogyan mondjam el anyának,hogy terhes vagyok.
Légyszi tényleg csak olyanok válaszoljanak,akik normális választ tudnak adni,ne kezdjetek el szidni.
3. vagyok.
Az új infók fejében én azt mondom,hogy először is a barátodnak mondd el,joga van tudni és neki is döntést hozni,elvégre ez az ő életét is megváltoztatja.Sztem ketten álljatok anyukád elé,úgy látná,hogy tényleg komoly a dolog és a barátod támogatni fog.
Ne félj,anyukád szeret attól,mert veszekszetek.Én is rengeteget veszekedtem a saját anyámmal,de amikor megtudta,hogy unokája lesz,nagyon örült (bár igaz,én 25 évesen lettem terhes).Szerintem anyukád a kezdeti sokk után meg fog enyhülni,de azért kérdezd meg,hogy ő mit szól ahhoz,hogy megszeretnéd/szeretnétek tartani a babát.
Biztosan nehéz lesz,de csak tőled függ,hogy mennyire.
Sok sikert!
off:
Igaz,hogy nem a pénz a fontos,de ha mondjuk minimálbérből élnének egy másfél szobás lakásban,akkor kicsit nehezebb lenne a pici felnevelése,nem gondolod,kedves 18.02?
Oké,hogy felelőtlen volt,ez tény,de most már kár ezen
lovagolni és nem is a mi dolgunk véleményezni a kérdezőt,gondolom nem ezért jött ide.
Először mérges lesz, dühös, de gyorsan elszáll majd a dühe és azon lesz, hogyan segítsen neked.
16hkm
Először mindenképp a barátodnak mondd el!
Utána álljatok a szüleid elé, ültessétek le őket (ebből már úgyis sejteni fogják), és köntörfalazás nélkül, őszintén mondjátok el.
Először biztos kiabálni fognak, kiakadnak, mindenfélét a fejetekhez vágnak, de ez idő alatt is légy nyugodt, semmiképp ne kezdj el vitatkozni velük.
Pár óra alatt biztosan lehiggadnak, és akkor átbeszélhetitek a jövőt normálisan.
Tervekkel, de ne tényekkel állj eléjük. Gondold végig, mit hogyan képzelsz el, de kérd a tanácsukat is amellett, hogy te mit szeretnél.
A pénz nem minden.
Az, hogy a barátod szülei gazdagok, még édeskevés egy gyerek neveléséhez.
20N/ 5 éves kisfiú és 26 hetes pocaklakó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!