Terhes lettem. Hogy mondjam el anyának? 21/L
en is ennyi voltam mikor teherbe estem. nem voltam ferjnel, 9 honapja ismertuk egymast, de meg akartuk tartani, igy a biztonsag kedveert 4. honapban mondtuk el a szuloknek. (a 22. szulinapomon megszuletett a kislanyunk)
en csak elmondtam hogy volt az en esetemben. csak rajtad el hogyan dontesz.
A karácsonyfa alatt :)
Én úgy tervezem a kistesó bejelentését.
Gratulálok!
21 évesen már felnőtt nő vagy, ráadásul komoly kapcsolatban! :) Nincs itt olyan nagy baj... mondd el nyugodtan, szerintem örülni fognak! Bár lehet, hogy először kicsit nyelnek nagyokat, de ahogy telik az idő, biztos, hogy egyre fog a lelkesedésük is nőni!!!
Sok boldogságot és gratulálok a picihez!
Valoszinuleg orulni fognak, csak te felsz az ellenkezojetol.
Sajat pelda: 24 eves voltam, amikor megfogant az elso gyermekunk.
Stabil kapcsolat, normal anyagi korulmenyek, foiskola elvegezve, dolgoztam, tervezett baba, csak epp a szuloknek nem szoltunk arrol, hogy probalkozunk. Sot, a ferjemet (vagyis akkor meg nem voltunk osszehazasodva) alig ismertek, mert kulfoldon eltunk, ritkan lattak.
Es megfogant a baba.
Es nagyon boldogok voltunk, de feltem, hogy a szuleim nem fognak orulni, merthogy a 4 gyermekuk kozul en voltam a legkisebb, nagy korkulonbseggel, fiuk utan erkezett kislany, igy gyerekkent kezeltek (mai napig igaz).
Es nem volt mitol felnem. En ugy behergeltem magam, hogy mire egy uh-s foto segitsegevel bejelentettem, hogy babat varok, elkezdtem bogni, nem kicsit, nagyon.
Erre lealltak vigasztalni, hogy ne izguljak, minden rendben lesz. Nagyon-nagyon orultek, mindketten bekonnyeztek, annyira odaig voltak, de a bogesem kovetkezteben szerintem a mai napig nem hiszik el, hogy tervezett gyerek az elso fiam, mert ugy nezhettem ki, mint egy megesett kislany.
Szoval: ugy allj oda, hogy a legnagyobb termeszetesseggel jelented be a babat, eszedbe se jusson kozben az, hogy esetleg ok nem orulnek neki es tartanod kell valamitol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!