Ha a 16. héten az ellenanyag negatív volt, akkor kell a továbbiakban ezt nézni vérvétellel?
Nekem a 26 hetes cukorterhelésnél is nézték,és úgy tudom,hogy legközelebb 32 hetesen nézik!
28 hetes kismami
Igen,még legalább 2X nézik, ahogy az előttem író írta. Ha gond van, többször, de nem lesz.-)
És jó lenne, ha úgy lenne, ahogy az első válaszoló írta:-) Általában meg sem kérdezik, hogy mi az apa vércsoportja, és egyáltalán ritka az, aki tudja. Minden esetben nézik, és sajna nem is nagyon mondják el, hogy mi is ez. Nekem is a kórházban a szülésznő mésélt róla.
De ne izgulj, ebből semmi baj nem lesz.
Nincs,és nem is lesz.Az ellenanyagot azért nézik,hogy az immunrendszered nem termel-evalamit a baba ellen.
Pont ma voltam vérvételi beutalóért és a háziorvosomnak is az volt az első kérdése,hogy mi a vércsoportom,mondtam neki A rh poz,ő meg erre,hogy akkor nem kell ellenanyagszűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!