A 16 hetes AFP eredményem 0,69 lett, a doki nem mondott rá semmit, most viszont a 19+4 hetesen voltam UH-on és a papírra ráírták, h genetikai tanácsadás szükséges! Féljek? Mi történik a tanácsadáson?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. febr. 14. 15:58
11/17 anonim válasza:
Túl korán vették le, csak betöltött 16 hét után kell menni, nekem azt mondta a doki, h 16hét3nap a legideálisabb. sztem csakk ennyi a bajod.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, felhívtam a dokit, szerinte is ez a baj, és szerinte nyugi van, ne izguljak, ne is menjek, ez csak a szokásos procedúra!
2012. febr. 14. 21:32
13/17 anonim válasza:
Örülök!Persze, hogy nincs baj!Jó éjt neked is és a babódnak is!
14/17 A kérdező kommentje:
Aludjatok jól, és köszönöm!
2012. febr. 14. 21:56
15/17 anonim válasza:
nekem az a fura hogy most küldnek genetikára, amikor azt a 18. héten szokták csinálni
nem mondták miért?
az AFP önmagában nem számít semmit
viszont neked egy kicsit tényleg előbb vették le, betöltött 16 hét után szokták
16/17 A kérdező kommentje:
15+6 hetes voltam, mikor levették, rá 2 hétre jött az eredmény, a doki nem mondott rá semmit! Majd a kötelező UH-on, ami nekem 19+4 hetesen volt, a szonográfus elkérte a leletet, majd mondta, h alacsony, és a papíromra is ráírta, h genetikai tanácsadásra kellene mennem!Már nem értem én sem
2012. febr. 15. 21:23
17/17 anonim válasza:
Na erről csak annyit a lányommal 0,52 MOM volt... megirták a genetikai tanácsadásra a papirt nem mentem el... Helyette elmentem egy vérvételre egy magán rendelőbe.. Minden okés amúgy a lányommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!