A pécsi genetikai tanácsadóban hogyan zajlik a tanácsadás, mennyi időt vesz igénybe?
Nekem a 12. heti uh után kellett átmennem az uh eredményemmel ami teljesen jó volt volt(nekem a korom miatt kellett-35 múltam), kb 10 perc volt leszámítva a várakozást. Itt elmondták a kor előrehaladtával járó kockázati tényezőket, ill. felhívták a figyelmemet a különböző tesztekre. Én egyébként az integrált tesztet választottam (de ezt már korábban eldöntöttem. A 18. heti uh után szintén át kellett menni, ez a protokoll.
26 hkm
Én 37 leszek szüléskor.
Nem az első baba.
20. héten vagyok. a kockázatbecslés már megvan, és rendben van.
nekem az afp értékem lett picit alacsonyabb, és az okos védőnőm mondta h mennem kell...persze ott néztek bután h minek jöttem, mikor minden más rendben van s ilyenért nem szokták ideküldeni az anyukákat...szoval nekem kb 3perc volt az egész. nem kellett időpontot kérnem, hanem uh után mentem át, de nem is kellett sokat várnom szerencsére.
attol is függ sztem, h milyen indokkal vagy oda irányitva.
csupán a korom miatt
2 egészséges gyermekem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!