Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is fáradtabbak vagytok ma,...

Ti is fáradtabbak vagytok ma, vagy csak én ásítozok egész nap?

Figyelt kérdés
32. hétben vagyok a baba is lustább ma. Reggel felkeltem fél hétkor, elvittem a nagyot, utána hazajöttem és le is feküdtem aludni kb. másfél órára. Megfőztem és 1 óra óta újból majd leragad a szemem olyan álmos vagyok. De sok a dolog itthon. Ti is így vagytok? Időjárás miatt lehet, vagy mert mostanában éjszakánként forgolódik a pocaklakóm és sokszor felébreszt?
2012. febr. 14. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, nálam szinte minden ugyanaz mint nálad....most keltem fel, aludtam együtt a lánykámmal fél órát.A pocakban meg Petike nekem is nagyon lusta, viszont ő amúgy is pár napja valami miatt kicsit lustább.Egész nap ágyba bírnék lenni. 31 hetes kismama
2012. febr. 14. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Az én pocaklakóm is lustább pár napja, csak éjjelente randalírozik kicsit, az esti hashullámzást pár napja nagyon rövidre fogja, nappal meg csak egyet-egyet belém rúg vagy fordul egyet lassan. Én meg olyan vagyok, mint egy alvajáró.
2012. febr. 14. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam így. Egész nap csak tengtem, lengtem, feküdtem, felkeltem. tegnap elég izgő mozgó volt a babukám.Ma viszont lustácska volt az angyalkám :)
2012. febr. 14. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!