Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem veszi észre, hogy terhes?...

Nem veszi észre, hogy terhes? Magyarázat.

Figyelt kérdés

Sokan hitetlenkednek, pedig elég sok hasonló kérdés volt már ezzel kapcsolatban. Nos, most itt a hivatalos magyarázat.

[link]

2012. febr. 14. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na jó,ez azért nekem kevés(vaagy sok?).nem tudom,annyira elhinni...!persze beképzelheted,hogy csak a stressz miatt hízol,na de azt nem észrevenni,hogy mocorog egy baba a hasadban???
2012. febr. 14. 13:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem is hihetetlen, de látod van ilyen :)
2012. febr. 14. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyenről. Egyik a nagymamám mind 3 gyermekénél a 4. hónapig semmit nem vett észre, a mensije is megvolt, tünetei nem voltak. Majd 4. hónapban kimaradt, orvoshoz ment és akkor derült ki, hogy már 4 hónapos. A másik az durvább: a kiscsaj iszonyatosan félt, hogy csak nehogy teherbe essen, mindig nézte, hogy megjöjjön a mensije, ami meg is jött. A hasán sem látszott semmi. Egyszer a barátnőméknél volt, ott is aludt, majd rosszúl érezte magát, ebédnél elkezdett össze- vissza enni savanyú uborkát édessel stb és a barátnőm anyukája kérdezte, hogy valami nincs rendbe? Mondta, hogy nem érzi jól magát. A barátnőm és anyukája elvitték az ügyeletes kórházba, lévén Vasárnap volt, mire a doki vizsgálat után átküldte a nőgyógyászatra, ahol a doki mosolyogva közölte akkor most szülünk. A kiscsaj meg csak azt hajtogatta, az nem lehet én nem vagyok terhes. A doki a végén azt mondta ritka esetekben előfordul ez, mivel nagyon nem akarta a babát.
2012. febr. 14. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Nem nincs ilyen, csak ha valaki annyira primitív, hogy inkább már szellemi fogyatékos. Ellenkező esetben hazudik. Pl mert titkolnia kell valamiért, vagy mert nem akar elmenni a vizsgálatokra és egyéb esetben ha bevallaná, hogy tudatosan mulasztotta el azokat és véletlen valami bajjal születne a gyermek, akkor eljárás indulna ellene. Ez szokott általában lenni. Így meg, hogy azt állítja, nem tudott róla, semmilyen módon nem büntethető.
2012. febr. 14. 14:29
 5/11 anonim ***** válasza:
3., olyan igen van, aki valameddig nem veszi észre. De én arra írtam amikor valaki végig szülésig azt mondja, hogy nem veszi észre.
2012. febr. 14. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne ilyen. Fura az ember szervezet és a az emberi agy.

Olyan is létezik, hogy egy abszolút meddő nő spontán teherbe esik, gondolok itt magamra.

Akkor miért ne lehetne ez is igaz?

2012. febr. 14. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Azért merthogy hullámzik az ember hasa úgy mozog a baba az utlolsó hetekben és aki azt nem veszi észre, hogy nem normális dolog, akkor az mondom szellemi fogyi. Én sok mindenben hiszek, pl a természetfelettiben is stb. de ezt soha senki nem fogja velem elhitetni.
2012. febr. 14. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Én az első válaszoló vagyok,de most az utolsótól kérdezném:meddő nő spontán terhes???Ez komoly???Bocsi,de nagyon érdekel!!
2012. febr. 14. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Abban egyet értek, hogy az agy sok mindent képes elhitetni az emberrel. Volt egy olyan időszakom amikor hipochondriába szenvedtem. Mindenféle betegséget beképzeltem magamnak. A legdurvább az volt, hogy egy köhögéses megfázásnál elhitettem magammal, hogy tüdőrákos vagyok. A legborzasztóbb az volt az egészben, hogy elkezdtem a tüneteket produkálni: nehézlégzés, köhögés, véres köpet, hátfájás. Azonnal röntgen az sztk-ba, 1 hét várakozás. Persze, hogy makk egészséges voltam, a tüdőmmel semmi baj nem volt. A legviccesebb, hogy hazafelé menet az SZTK-ból minden tünetem elmúlt.

Ezt csak azért írtam le, mert most 35 hetes kismama vagyok, és néha úgy érzem mintha ki akarna szakadni a hasam annyira támasztja a babóm:D Emellett annyira eldeformálódik ilyenkor a pocim, hogy eléggé természetellenes. Halvány lila gőzöm sincs, hogyan nem lehet észrevenni egy terhességet.Vagy az emberi agy olyan ügyes, hogy elérzésteleníti a hasat, amikor a baba mozog, és azért nem veszi észre az illető??..áhh..ez kész röhej.

2012. febr. 14. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, meddőnek állapítottak meg egyéb okok miatt. Lombikkal biztattak, hogy majd úgy teherbe esek. Már épp mentünk volna amikor kiderült hogy terhes vagyok. Az orvosok azt mondták, hogy bármire képes a női szervezet. és rejtély még számukra is sok minden! Lassan szülök, és örülök a csodának!
2012. febr. 14. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!