Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vették észre mások...

Mikor vették észre mások (akik nem tudták) hogy gyermeket vártok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a főnökasszonyom már a 8. héten észrevette, a melleim változtak meg állítólag, pedig előtte sem volt kicsi.
2012. febr. 14. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

20 hetesen még senki nem vette észre. Olyan 25. héttől kérdezhették.

Amúgy pici hassal is mentem szülni, az orvos alig hitte el, hogy megindult a szülés és, hogy közel 40 hetes vagyok.

3600g lett a fiam.

2012. febr. 14. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Kb a 18-19. héten kérdeztek rá először, pedig igazán nem vagyok vékony, 95 kg-val kezdtem a terhességet.

26 hkm

2012. febr. 14. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Múlt héten... :) 23. hetes vagyok.
2012. febr. 14. 13:20
 15/18 Agocs Hajnalka ***** válasza:
100%
En is 26 hetes vagyok,egy bovebb puloverben meg mindig nem veszi eszre senki rajtam kicsit zavar is a dolog....
2012. febr. 14. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt a munkatársaim hamar kiszúrták, de nem a hasamból, hanem abból, hogy az arcom folyamatosan zöldes színben játszott a hányingertől... Viszont amikor olyan 21-22 hetesen orvoshoz mentem torokgyulladással, külön szólnom kellett neki, hogy olyan gyógyszert írjon, ami így is szedhetek, mert nem vette észre.

Most a másodikat volt, aki már 15 hetesen kiszúrta kabátban (akkor még őszi kabátot hordtunk), de az évfolyamtársaim a 20. héten súgtak csak össze, pedig ott kevesebb ruha is volt rajtam.

2012. febr. 14. 14:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél még nagyon akartam hogy lássa más is, de téli terhesség volt, ráadásul tök pici hasam volt, igazán a 30. héttől kezdett látszódni, de kabátban még akkor sem. Most újra terhes vagyok, most nagyon örülnék ha minél később kezdene nőni és a végén is nagyon pici lenne.:) Amúgy már látszik, 12 hetes vagyok, de ez még csak az a jóllakott has.
2012. febr. 14. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó olvasni, hogy sokakon alig vették észre.

Én nem akartam kikürtölni rögtön, ameddig lehetett volna szerettem volna nem beszélni róla, mivel PCO-m van, és azt mondták 20 hétig vigyáznom kell, nehogy elmenjen a baba.

Elmentem a védőnőnkhöz mikor az orvos küldött. Ott nem találkoztam senkivel, direkt úgy mentem, hogy én legyek az első (kis faluban élünk). Másnapra mindenki tudott róla, mert a védőnőnk kikürtölte a faluban. :( Utána kb 2 hétig mindenki rólam beszélt, és a páromat megállították az utcán, hogy tényleg igaz?

Úgyhogy rajtam nem kellett észrevenni, mert már mindenki tudta. :(

2012. febr. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!