Mikor vették észre mások (akik nem tudták) hogy gyermeket vártok?
az elsőnél is nagy hasad volt a 12.héten?
én 17hetes kismama vagyok, de alig látszik...csak mint aki jóllakott!
Nekem a 6.hónaptól kezdett igazán nőni a pocakom.
Attól az időponttól vették észre mások, mert addig, amíg nem volt meg az esküvő, addig tudatosan olyan öltözetet hordtam, hogy másnak ne tűnjön fel a változás. Tudod, falun megszólják az embert. Hogy 3 hónapra született a lányom, az meg már nem érdekelt senkit, mert nem ott éltünk.
Egyébként alkat kérdése is. Középiskolában, tornaóráról vittek el egy lányt szülni. Tőle kérdeztük előtte, hogy terhes-e, azt mondta, meghízott. Abban a lépcsőházban ahol laktunk, volt egy nő, akit úgy vittek el szülni, hogy még a férje sem tudott róla, hogy terhes, és senkinek nem tűnt fel a házban, pedig naponta találkoztunk.
És egy tanács, ha titkolni szeretnéd: a családtagok (barátnők, munkatársnők) általában ismerik a másik ciklusát. Esetleg a tampon fogyás ( vásárlás) hiánya érdeklődésre adhat okot.
jó kis történetek...:)
mi terveztük, vagyis nem akarom titkolni senki elől. Csak az érdekelt mikor látszik igazán...amúgy én teljesen normál testalkatú vagyok, de első baba, szóval lehet azért nincs még olyan kismamás formám :D
Első vagyok
Nekem az első babával is hatalmas pocakom volt, a 4. hónapban már terhes pocakom volt, nem olyan jóllakott poci:-) Pedig nem voltak extrém nagy babák, az első 3420 grammal, a második 3650 grammal született, én 162 cm és 52 kiló voltam az első baba előtt, a második előtt meg 55 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!