Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor vették észre mások...

Mikor vették észre mások (akik nem tudták) hogy gyermeket vártok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 11:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
12. héten. Második baba, hatalmas hasam volt vele. Már megszületett:-)
2012. febr. 14. 11:24
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
5. hónapig lehet titkolni, bő ruhával, főleg télen, utána már rohamosan kezd nőni a has.
2012. febr. 14. 11:25
 3/18 A kérdező kommentje:

az elsőnél is nagy hasad volt a 12.héten?

én 17hetes kismama vagyok, de alig látszik...csak mint aki jóllakott!

2012. febr. 14. 11:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
10héten tudtam meg hogy terhes vagyok. Kb 6hónapig akkora hasam volt, mintha jól laktam volna. Nem is kellett ruhát vennem. Mondjuk 48kg-val kezdtem :)
2012. febr. 14. 11:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is 6-7 hónaposan vették csak észre... Pedig én 62kg-mal kezdtem el és a hasam se takargattam soha.
2012. febr. 14. 11:35
 6/18 anonim válasza:

Nekem a 6.hónaptól kezdett igazán nőni a pocakom.

Attól az időponttól vették észre mások, mert addig, amíg nem volt meg az esküvő, addig tudatosan olyan öltözetet hordtam, hogy másnak ne tűnjön fel a változás. Tudod, falun megszólják az embert. Hogy 3 hónapra született a lányom, az meg már nem érdekelt senkit, mert nem ott éltünk.

Egyébként alkat kérdése is. Középiskolában, tornaóráról vittek el egy lányt szülni. Tőle kérdeztük előtte, hogy terhes-e, azt mondta, meghízott. Abban a lépcsőházban ahol laktunk, volt egy nő, akit úgy vittek el szülni, hogy még a férje sem tudott róla, hogy terhes, és senkinek nem tűnt fel a házban, pedig naponta találkoztunk.

És egy tanács, ha titkolni szeretnéd: a családtagok (barátnők, munkatársnők) általában ismerik a másik ciklusát. Esetleg a tampon fogyás ( vásárlás) hiánya érdeklődésre adhat okot.

2012. febr. 14. 11:43
 7/18 anonim ***** válasza:
igen, attól is függ, hány kg vagy. Szomszéd eleve 150 kg, neki terhesruhát sem kellett vennie. Nem is látszott, hogy terhes. Egy 50 kilós nőnél azért látszik, meg akkor ugye a has növekedése látványos, nekem mindig azt mondták, mekkora hasam van, mert amúgy vékony maradtam. Első négy hónapban kicsi pocakom volt a puffadástól, utána volt igazi terheshas. Szerintem a terhesruhák még ki is hangsúlyozzák a hasat, azokban még nagyobbnak látszik.
2012. febr. 14. 12:07
 8/18 A kérdező kommentje:

jó kis történetek...:)

mi terveztük, vagyis nem akarom titkolni senki elől. Csak az érdekelt mikor látszik igazán...amúgy én teljesen normál testalkatú vagyok, de első baba, szóval lehet azért nincs még olyan kismamás formám :D

2012. febr. 14. 12:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Nekem az első babával is hatalmas pocakom volt, a 4. hónapban már terhes pocakom volt, nem olyan jóllakott poci:-) Pedig nem voltak extrém nagy babák, az első 3420 grammal, a második 3650 grammal született, én 162 cm és 52 kiló voltam az első baba előtt, a második előtt meg 55 kiló.

2012. febr. 14. 12:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 26 hetes vagyok. Most jutottunk el oda, hogy idegenek is észreveszik. Én 61 kg-ról indultam és 4,5 kg-ot híztam eddig. Az is a cicimre jött, meg a pocimra :)Tényleg embere válogatja. Én azt hittem, hogy ilyenkorra már jóval nagyobb pocakkal leszek megáldva.
2012. febr. 14. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!