Akinek a 12 Uh-n vették észre, hogy elhalt a babája, annak volt előtte valami tünete? Érzett valamit?
pénteken megyünk a 12 uh-ra és egyfolytában ez jár a fejembe.tudom,hogy nem szabadna ilyenre gondolni,de nem tudom ettől most sokkal jobban rettegek mint a kisfiamnál...
Terhességi tüneteim megszűntek,a derekam viszont napok óta le akar szakadni.Már mindentől rettegek...
Szia!
Szerintem nyugodj meg. Biztos minden rendben van. Én több mint egy hete mentem át ezen és végül felesleged volt aggodnom.
Nekem is megszűntek a tüneteim kb. 10-11 héten.
Gondolkodj pozitívan akár mennyire is nehéz!!
Boldog babavárást!
Hát ezek terhességi tünetek, te!!!
Most másfajtákat kapsz, a szervezeted azért megszokta már a hormonokat, most máshogyan szórakoznak!
Ne idegeskedj, jól van a pici!
Tudom,tudom...de mégis.Na jó,kiverem a fejemből.Minden ok lesz.
Jó volt ez a szorakozó hormon mondat :)
Szerintem se gondolkodj ilyeneken.
Nem tudom, nekem is van már egy gyermekem, és a második terhességnél megéreztem, hogy baj van (nem volt semmi tünet). És tényleg baj volt, abortusszal fejezték be.
Viszont 2 és fél hét múlva végre megszületik a hugi, nála nem éreztem semmi olyat, mint az elhalt babánál.
Szóval minden rendben lesz, nyugodj meg, ne gondolkodj butaságokon, ott a kisfiad, és a pocakodban a kistesó, akik a világon a legtöbbet jelentenek az ember számára!
szia.az én második babám 12 hetesen elhalt.mi történt?egy erős görcs,mint amikor nagyon kell nagydolgozni,de nem akar kijönni(máshogy nem tudom elmagyarázni),aztán másnap este véreztem,akkor már tudtam,miért volt az előző görcs.ez szerdán volt.péntekre irtak ki műtétre,de mire sor került rá,már a természet befejezte.most 38 hetes vagyok,rengeteget aggódtam az elején,mindenre figyeltem.ne aggódj,nincs semmi baj!örülj,hogy fáj a derekad,mert az annak a jele,hogy szépen fejlődik a babád,és a tested készül az elkövetkezendő hónapokra!küzd le a félelmed,nézz előre,olvass utána,mikor milyen a babád!nekem segitett!
6 éves kislány és 38 hetes babó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!