Komárom-Esztergom megyében ajánlanátok 4D-s ultrahangot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 15:32
1/6 anonim válasza:
Szia!
Ha Komárom jó, akkor dr.Mozejkó László. A Vásártéri patikánál rendel, időpontot kell kérni tőle.
Ha gondolod, küldök telószámot privátban.
Üdv.
21 hetes km :)
2/6 anonim válasza:
Szőnyben mennyibe kerül, és mik a tapasztalatok, ha voltál már?
3/6 anonim válasza:
Sziasztok!
Én hozzá járok, de 4D-sre majd csak a 24. héten megyünk először. Így személyes tapasztalatom még nincs, de a barátnőm meg volt elégedve vele.
A 2d-s ultrahangokon megnézték a babát tetőtől-talpig, még az újjait is számolgatták. :)Nagyon alaposak és kedvesek (egy hölgy csinálja az UH-t általában).
Üdv.
21 hetes
4/6 anonim válasza:
Szentendre.Ujudvar.Nagyon jo volt..talán kicsit kevés a fél óra.12000volt.Képpel és dvd-vel.Remélem segitettem
5/6 anonim válasza:
Tatabánya-Sáreberek Dr. Lollok Zoltán. 13.000 Képpel és dvdvel. Nekem ő dokim, csak ajánlani tudom. www.lollok.hu. És van még egy tokodon, ami nagyon szuper a Valeomed központ, van babamozi is... www.4dultrahangcentrum.hu
Boldog babavárást!
6/6 anonim válasza:
Tokodon a Valeomedben 10 ezer (üdülésit is elfogadják), kapsz képeket meg DVD-t, az én DVD-m 22 perces, szóval tényleg foglalkoznak veled. Szuper élmémy volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!