Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már befordult a babám azt...

Ha már befordult a babám azt érzem? Vagy honnan tudom?

Figyelt kérdés
35 hkm vagyok a mellem alatt keményebb a pocim alul pedig puhább akkor már lehet hogy befordult?
2012. febr. 13. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem épp a 35. héten fordult be. Majd szétfeszítette a hasam, amikor befordult.

Abból, hogy hogy rugdos, hol keményebb a hasam, én nem tudtam megállapítani soha, miként fekszik. Viszont mikor forgolódott, akkor az nagyon kellemetlen volt ilyen nagy terhesen már, így abból gondoltam, hogy befordult.

Mikor voltál uh-n utoljára? Akkor még faros volt?

S azóta nem éreztél semmilyen nagyobb mozgást?

2012. febr. 13. 12:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát utoljára január 11.én voltam uh.n és majd most febr.27.én kell mennem. Éreztem nagyobb mozgolódást az egész hasam hullámzott és szinte szétfeszült a hasam már sokszor volt ilyen. Akkor ez már azt jlenti befordult? Az uh.s papiron az van irva hogy II.kpf. fekvésben ez mit jelent?
2012. febr. 13. 12:38
 3/6 A kérdező kommentje:
II. kpf.-ben ez van pontosan bele irva:)
2012. febr. 13. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A II.KPF-azt jelenti hogy koponyavégű fekvésben fekszik, úgyhogy ezek szerint már a múltkor is fejjel lefelé volt, vagyis jól fekszik a babád.
2012. febr. 13. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

én egyik terhességemnél sem éreztem.csak az uh-ból tudtam meg h már befordult.első babám 24 hetesen még nem volt befordulva,a következő uh-on ami 32 hetesen volt,akkor meg már be volt.szóval a 24. és a 32. hét között fordult be.a második babám pedig a 18 hetes uh-on már be volt fordulva.azóta is úgy van.

29 hetes km

2012. febr. 13. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. febr. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!