Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy befordult a babám?

Létezik hogy befordult a babám?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és két nappal ezelőtt hirtelen elkezdett fájni alul a hasam, először leültem, majd le is kellett feküdnöm. Nem sokkal utána olyan erősen mozdult meg a babám, hogy felkiáltottam, a párom épp rám nézett és mondta, hogy ezt még ő is látta. Azóta máshol érzem mozogni a picurt, mintha a fenekét nyomná ki a köldökömtől balra. Azóta a szemérem csontomat nyomja szét, alig tudok menni és ülni.
2011. júl. 21. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze!- bár az enyém nem ilyen "fájdalmasan" fordult be,de a 28. heti uh-n már fejjel lefelé volt. Nagy a baba,egyre kevesebb a helye.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv:2gyerkőcös,32hkm.

2011. júl. 21. 20:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém is 27 hetesen fordult be szerintem, mert ugyanezeket éreztem, mint te. Bár állandóan nem nyomja a szeméremcsontom, de ha úgy találja kedve, akkor eléggé meg tud kínozni. Ilyenkor meg kell állnom, néha még össze is görnyedek.
2011. júl. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!