30 hetes kismami vagyok. Honnan tudhatnám meg, hogy popsival lefele van a babám, vagy befordult-e?
Szia!
36 hetes vagyok és mintha én írtam volna ki a kérdést!
A 29. héten fejvégű volt,a 32. héten már faros és most azt próbálom kitalálni milyen testrésze lehet az amit kinyomogat állandóan de nem jövünk rá sajnos:-S
Majd csak az ultrahang mond biztosat!
Még az sem ad támpontot hol csuklik mert a babák állítólag hasból csuklanak...!
Boldog babavárást!
Ahol eddig a fejecskéje volt, ott tapasztaltam a legnagyobb mozgásokat. Azt mondták, biztos ott van a buksinál a lába, oda rugdal. Olyan érzésem is volt, mintha a sarkát húzná vigig egyik oldalról a másikra. A csuklást, már ha az volt az, akkor azt középen éreztem. Amikor kimászott oldalra, akkor egész oldalt csuklott, most viszont lent, de a mozgás továbbra is fent a legintenzívebb. :)
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Amit szoktak javasolni hogy négykézlábra ereszkedsz és feltolod a fenekedet magasra (ameddig még "kényelmes" mondjuk olyan nincs.) Így maradsz 10 percig és napi kétszer kell ismételni. De egy uh-n úgyis megmondják. Addig meg még mindig forgolódhat. 36-37 hetesen fordulnak végleges irányba. Addig nyugi. Anyumnak kézzel nyomták az öcsémet a helyes irányba Ő harántfekvésben volt és az egyik veseműködése kezdett leállni (pangott nem tudom hány napig) mert a fejével elnyomta. Kék zöld volt a hasa hetekig.
Szia, lehet hulyeseg amit irok, de nekem vegig a buksija volt lennt es sokszor nyomott ezt azt odalennt, de ami a legdurvabb az a folyamatos vizelesi inger, mert nyomja a holyagot. Nem tudom, hogy ezt faros babak is csinaljak e, de en ezt tapasztalom
33 hetes km
A faros babák is művelnek hólyagingerlős mutatványokat, nem is kicsit. :) Az uh-on láttam, hogy szó szerint fél centire volt a babám sejhaja a hólyagtól. Mutatta is a doki, itt a hólyag, itt a gyerek. Én hiszem, hogy ilyen idősen már össze vannak kuporodva a babák és a seggük-hátuk egyhelyen, fejük-lábuk szintén közel egy helyen van. :)
Éjjel és hajnalban extra dolgokat művelt, ilyen még nem volt, egyszerre nyomta ki magát alul-felül-oldalt.
Szombaton megyünk uh-ra, ott tuti megmondják mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!