Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy-két napja nagyon fájnak a...

Egy-két napja nagyon fájnak a csontjaim, az újjaim, a lábaim, a nyakam, mintha izomlázam lenne. Úgy kelek fel mint akit agyonvertek, ez minek a jele? 30 hkm ugye nem indul meg időnap előtt a szülés?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! nem vagyegyedül! Én is olyan 30 hetes terhességem óta szenvedek a legjobban. Mint ahogyan te is írtad, mintha összevertek volna. A kezem a lábam a csípőm a derekam. Mintah nem is azenyém lenn. Most még a fejem is megfájdult ráadásul. Ez a terhesség sötétebb oldala. 35+3 hetes kismami.
2012. febr. 13. 09:49
 2/5 A kérdező kommentje:
óóóó azt hittem az idő teszi ezt, de akkor nem vagyok egyedül, és mintha vánszorogna az idő, már szeretnék ott tartani, hogy a kezembe fogom a picim vagyis szeretnék egy jó pár héttel úgy kb 10 el idősebb lenni
2012. febr. 13. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
24 hetes vagyok.Nekem nem csak este egésznap hát és lábfájdalmam van aztán azt hittem nincsennek izmaim :) :) de mégis mert azok is fájnak .
2012. febr. 13. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
A kálciumhiány tud ilyet okozni. Igyatok sok tejet és egyetek sajtot.( a gyermek a csontjai fejlődéséhez szükséges kálciumot az anya szervezetéből vonja ki, ez természetes folyamat.)Begörcsölő lábikra is a lehetséges tünetek közé tartozik.
2012. febr. 13. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok!

Én mikor itt olvasgattam , ugy hat hetesn, meg az elején és csodálkoztam a 36 hetesek és idősebb kisamamik kérdésein nem is hittem, hogy nemsokára én is itt fogok tartani. Olyan hihetetlen, hogy így elszaladt az idő! "Élvezd "ki a terhesség minden percét , mert ez megismételhetetlen. Többször nem leszel első pocakos kismami! (Velem együtt!)

2012. febr. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!