Ti fogtok használni hasleszorítót szülés után?
Első szülésem után nem használtam, 7-8 hónapig tartott, mire nagyjából visszament a hasam, az elején úgy éreztem, mint akinek szó szerint lóg a bele... Most a második babát várom, és elhatároztam, hogy még a szülés előtt veszek. A brendonban lehet kapni, igaz, nem olcsó, de nem érdekel. Olvastam itt, hogy gyógyászati segédeszköz boltban is kapható, és használtan is a teszveszen, így olcsóbban is hozzá lehet jutni.
Azt mondják, naponta elég pár órát használni, nem kell egész nap. Így a hasizom is tud dolgozni.
engem is császároztak, mégsem kellett :)
bár lehet ez alkatfüggő is
2voltam
Ha akarsz ilyet használni sem lehet rajtad túl sokat. Max 1-2x 1 órát egy nap. Kórházban mondták a szobatársaimnak. Én is kaptam egy hasleszorítós bugyit, de nem vettem fel.
Szerintem hagyd, hogy magától szépen visszahúzódjon a pocid, a saját tempójában.. Ami 9 hónap alatt megnőtt, annak kell idő a regenerálódásra.
És egyébként is: a méhednek kell összehúzódnia, arra a legjobb a szoptatás. És még ha össze is húzódik, vagy egyből visszaesik a hasad, a megnyúlt bőrre tehetsz ugyan hasleszorítót, de az nem fog attól visszaállni a helyére. 5 hónapja szültem és még mindíg nem az igazi a bőröm (hasam már rég nincs) - pedig kozmetikus vagyok, és tudom magamnak kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!