Milyen hasleszorítót használtatok szülés után?
Aki használt,az milyet,hogy választott méretet?Segített?
Kisfiamnál nem használtam,de most szeretnék majd.De nem tudom milyet,sima bugyisat,vagy olyan szalagot?
Nekem ilyen volt és volt és nagyon szerettem:
Könnyen felvehető és nem izzadtam benne.A bugyis nem jött be,mert ugye véreztem és nagy betét volt bent,ahhoz jobb volt a pamut vagy egyszer használatos hálós bugyi.
Barátnőmtől kaptam kölcsön egyébként a méretét sajnos nem tudom.
Nekem mindkettő volt.
Az első 2 császár után csak a haskötőt hordtam nappal, a 3. után úgy csináltam, hogy nappal haskötő, éjszaka pedig a haskötős bugyi.
Kerestem egy linket. Nekem ilyen volt, és mint már írtam, már 3x használtam. De ez meg sem látszik rajta, kivéve azt, hogy a fertőtlenítő kicsit megfogta.
Nekem többféle is volt, de ezek a tépőzárasok - amit többen is linkeltek - nekem sajnos egyáltalán nem jöttek be, mivel a derék- és a csipőszélességem között nagy ez eltérés (a derekam vékony, a csípőm meg ahhoz képest elég széles), így sehogy sem tudtam úgy feltenni, hogy kényelmes legyen. A dereakmnál nagyon elállt. Az is fontos, hogy milyen széleset veszel, nekem a széles feltörte a combomat. (Én viszonylag alacsony vagyok).
Nekem az alakformáló jött be, ehhez hasonló, csak nem volt rajta csipke.
Ezen kívül még a hasszorítós, alakformálós bugyi jött be, aminek magas a derékrésze. (de az elő időkben vettem alá másik bugyit, amikor még a vérzések miatt a betéteket kellett hordanom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!