Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, akinek...

Van itt olyan kismama, akinek már meg kellett volna szülnie?

Figyelt kérdés
Akár a napokban kéne, akár túlhordta. Mit éreztek? Van valami változás? Hányadik baba? Kislány vagy kisfiú? :)
2012. febr. 12. 17:39
 1/2 anonim válasza:
Nos bár én már régmegszültem de azért leirom mi volt velem háthasegit neked.Másodikat szülem tehát nem kezdő voltam.Fájás semmi.Sőt sehogy semmi.Befektettek a korházba mert a kiirt időpontra nem szültem.eltelt két napazt mondja az orvos itt biztosnemlessz gyere sem a gép nem jelez ésnem is tágultamsemmit.Aztán két orával késöbb érzem hogy a pocim feszit 5 percenként.De nem fájt a derekam semmi bajom nem volt.Megvizsgáltak ésközölték szülni fogok.És igy lett.Szoval lehet hogyy mostjol vagy de ki tudja kétora mulva mi lessz.
2012. febr. 23. 10:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! :)
2012. febr. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!