Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyereknek gyerek? Nektek mi a...

Gyereknek gyerek? Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg tiniről olvasok itt a gyk-n, akik még gyereknek számítanak és mégis gyermeket vállalnak, holott én úgy gondolom némelyiknek fogalma sincs, hogy mit vállal magára! Nektek mi a véleményetek erről? Én a 18 év alatti terhességet egyáltalán nem támogatom, meggondolatlanságnak vélem, bár ... az abortuszt sem támogatnám! Én úgy vélem a védekezéssel van a fő probléma, de ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények ... Sok olyan történetről lehet olvasni, hogy gyógyszer mellett lettek terhesek a fiatalok de én úgy vélem, azért a fogamzásgátló tabletta rendszeres és megfelelő szedése mellett ritka az aki mégis teherbe esik, mostanában mégis minden második tini azt írja, hogy gyógyszert szedett de mégis megfogant a baba. Ti hogyan vélekedtek?
2012. febr. 12. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Persze nem védekeztek egy percet sem. Mikor megfogant a baba azt mondta mindenkinek, hogy nem is érti hogy jött össze a gyerek."

:D :D

Ne haragudj, tudom, hogy nem ildomos más nyomorán nevetni, de ez röhej a köbön.

Én is hallottam már ilyeneket, nem megfelelően védekeztek, vagy épp sehogy sem, és akkor: nem is értem, hogy történhetett...

2012. febr. 13. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Ugyan én sem vagyok amellett, hogy tizenévesen vállaljon az ember lánya babát, de ha a körülmények adottak, szerintem igenis jó Anyuka lehet belőle.

Én 28 vagyok, és igazából csak a "fogamzásgátló tabletta rendszeres és megfelelő szedése mellett ritka az aki mégis teherbe esik" részhez szólnék inkább hozzá. 12 hetes vagyok, és szedtem rendesen. Nem vagyok kezdő a téren, és még nem szerettünk volna gyermeket. Más kérdés, hogy megtartjuk és nagyon várjuk, de rettenetesen félek és nem tudom milyen Anyuka leszek, hiszen én még így is fiatalnak érzem magam. De hát ember tervez...

2012. febr. 13. 11:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11:47-es vagyok.

A 11:52-esnek.

Nekem mondod ezt? Majdnem padlót fogtam mikor mondta nekem is, meg a barátnőmnek is. Azt hittem kitérek a hitemből. Mondtam is neki, hogy ezt jobb ha nem mondogatja mert teljesen hülyének nézik. Szeretem a húgomat de ez kicsit durva volt tőle. Végül is úgy van vele majd lesz valahogy. :D

2012. febr. 13. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!