Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok,1...

28 hetes kismama vagyok,1 hete fürdéskor bedagad a lába, de napközbe nem és szinte utána el is múlik mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem elkezdtél vizesedni, és amúgy még nem veszed észre, de meleg hatására meg előjön.

Én legalábbis vizesedem, és zuhany után 2-szerese mindig, aztán lelohad nekem is.

2012. febr. 12. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
de nem lenne még korai?
2012. febr. 13. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Először az ízületek között kezd el vizesedni az ember, amit észre sem vesz. Én olyan 32 hetes voltam, amikor már látványosan vizesedtem, de előtte is észleltem már néha néha mintha be lenne dagadva a lábfejem, csak épp akkor nem foglalkoztam vele. Lehet nálad hamarabb jött elő, de szerintem nem extrémen korai. Na meg attól is függ, mennyit híztál.
2012. febr. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!