Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érheti a babámat valami baj...

Érheti a babámat valami baj az inkontinenciám miatt?

Figyelt kérdés
30 hetesek vagyunk , egyre durvább inkontinenciám van ami azt jelenti hogy a munkahelyemre és éjjelre már nem elég a betét hanem pelenka kell . Érheti a babát valami baj ha 4-5 órát egy kicsit nedves vagyok?
2012. febr. 12. 16:48
 1/6 Harangozó Sára ***** válasza:
Nyugi nem, az orvos mit mond, miért lett ilyen súlyos a helyzet?
2012. febr. 12. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz ettől a picidnek. Remélhetőleg, ha szülés után a méhed már nem nyomja a hólyagodat, enyhülni fog a probléma.
2012. febr. 12. 16:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi bajom csak egy picit elcsúszkáltak a pocimba a dolgok. Attól rettegek hogy valami bacik elszaporodnak és én nem teszek semmit ellene.
2012. febr. 12. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi baja nem lesz tőle a törpének. Én is 30 hetes vagyok, harmadik gyerekkel, teljesen ugyanilyen problémám van. Dokim azt mondta, ez sok nőnél van, ne aggódjak miatta. Én azt csinálom, hogy mikor észreveszem azonnal cserélem a betétet, és mindig van nálam popsitörlő, amivel megtörlöm magam odalenn wc-zés után.

2012. febr. 12. 17:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem se volt semmi bajom az elsővel ,igaz akkor 29 voltam most meg 38... Nekem az a gondom hogy a munkahelyemen nem tudom rendesen átcsomagolni magamat, ez aszt jelenti hogy amivel reggel megyek este jövök, van olyan hogy teljesen szárazon érek haza de van olyan hogy már reggel 9-kor nedves vagyok és ezt cipelem magamon egész nap.
2012. febr. 12. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel a vizelet steril és a mai inkontinencia betétek, pelenkák jól zárnak, nem valószínű, hogy ettől bajod lesz. Ami előfordulhat, hogy gombás fertőzéseket gyakrabban elkapsz, mivel a gombák a meleg nedves, sötét helyeket kedvelik. Ezek ha a tünetek jelentkezésekor (viszketés, folyás színének szagának megváltozása) orvoshoz mész, könnyen orvosolhatók és nem okoznak gondot a babának. Zárt méhszájnál egyébként is nehezen jutnak fel a fertőzések. Természetanyu jól kitalálta ezt.
2012. febr. 12. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!