Hogy tetszik nektek a Živa név?
Nekem tetszik, én szeretem a különc, ritka neveket! :)
Az én lányom Zóra lett, itt GYK-n szinte senkinek nem tetszett, de mióta bemutatom a lányomat itt-ott, mindenki dicséri a nevét.. :) Érdekesss. :)
Szerintem szép név.
Nagyon szeretem az NCIS-t és Ziva karakterét, már én is fontolgattam, hogy de jó lenne adni, de úgy tudom Magyarországon még nincs az anyakönyvezett nevek között, de lehet utána kéne néznem.
Mivel neked, nektek nem egy sorozat szereplő nevéből, hanem ha jól értem származási elvek alapján jött ez a név, nagyon jó választás. Esetleg az idősebb korosztály Zita-nak fogja hinni, de majd megszokják.
Mi is nagyon szeretjük az NCIS-et, először mi is ott hallottuk. Lehet anyakönyveztetni:
Szerintem nagyon jó név!
Ha elképzelek egy Živa nevű lányt, rögtön egy belevaló, önálló lány jut eszembe, aki néha vad:)
15-ös vagyok.
Köszi, megnéztem a friss listát, rajta van a Ziva :)
Mivel havonta változik, ahogy figyeltem, így érdemes ezeket időnként átnézni.
sok boldogságot majd Zivához.
Sajnos nálunk nem megy a családnévhez, így max 2. névként jöhet majd szóba, de felírom a listára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!