15 hetes kismama vagyok, ti hogy álltok a hízással? Mennyit híztatok eddig?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 14:06
12/16 anonim válasza:
Én is 15 hetes vagyok, eddig -1kg. De nekem szénhidrátcsökkentett diétát kell tartanom.
13/16 Szerénke41 válasza:
Én is a korán hízók táborába tartozom! 14 hetesen eddig 4.5 kg.
Bár a tavalyi évben nagy életmódváltással fogytam közel 10 kg-ot, sok-sok futással és ezt fél évig tökéleetsen tudtam tartani. A futásról azonban azonnal leállított a doki, már a 6. hét után. Na akkor kezdődött! most pedig itt tartok...el vagyok keseredve, nem így terveztem és a futás is hiányzik nagyon.
14/16 anonim válasza:
Én 15 hetes vagyok, sajnos van már rajtam + 2-3 kg. Félek, hogy sok lesz a végre, pedig az első terhességem alatt csak 11 kilót híztam.
15/16 anonim válasza:
Na ez változó,hogy kinek jó ha hízik és kinek nem jó!
Aki jó súlyban van,annál nem gond,ha az elején nem hízik.Aki duci,annál meg kifejezetten szokták díjazni a dokik,ha egyáltalán nem szed fel kilókat.
Én cingár vagyok,és nálam szinte megkövetelik,hogy hízzak.
Mintha az olyan könnyű lenne! Az is épp olyan nehéz, mint a duciknak fogyni.
Én 14 hetes vagyok és eddig kb 3 kilót híztam.
16/16 anonim válasza:
15 hetes vagyok, 1,5kg híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!