11 hetes kismama vagyok! Meddig ajánlott szedni a terhesvitamint?
èn nagyon mesterséges vitamin ellenes vagyok (abban hiszek hogy zöldség, gyömölcs az ami tartalmaz vitamint nem a kapcsula).
De szerintem szedd végig. Elsö 12 hétben mindenképpen, mert a folsav nagyon kell. Aztán ha nem akarsz nagyon akkor szedd kétnaponta, aza alatt nem ürül ki annyira a szervezeted. én az elsönél végig szedtem a másodiknál most már csak 2-3 naponta. de szerintem terhesség alatt sokkal gyengébbek vagyunk.
Nekem az a gondom vele,hogy egyfolytában éhes vagyok tőle,így szinte egyfolytában eszek.
Egyébként mióta megtudtam,hogy terhes vagyok,rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek.Ami szerintem terhes vitamin nélkül is pótolja a rengeteg vitamint.
Én szerintem végig fogom szedni, esetleg az utolsó hónapban 2 naponta.
28 hetes kismama.
Elvileg a szoptatási időszak végéig. Egyáltalán nem biztos, hogy a vitamintól vagy éhes, nem bizonyított, hogy fokozza az étvágyat. Lehet, hogy szimplán a terhesség miatt vagy kívánós.
De ha gondolod próbálj ki másikat. Én Femibiont szedek, egyáltalán nem vettem észre, hogy növelné az étvágyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!