11 hetes kismama vagyok! Meddig ajánlott szedni a terhesvitamint?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 08:35
11/12 anonim válasza:
Én a 13. hétig szedtem, majd onnan úgy hetente 1-2 szemet vettem be. Vasat szedtem külön a félidőtől végig.
12/12 anonim válasza:
Szia!!!Én Elevitet szedek,most vagyok 34 hetes.Mellette vasat is kell szednem,és a védőnő azt tanácsolta,hogy a terhesvitamint szoptatás alatt is szedjem.Az első gyermekemmel is ezt választottam,szoptatás alatt is szedtem,tehát a terhesség előtt 3 hónappal kezdtem el,és szülés után kb 5 hónapig rendszerese,napi 1 szemet vettem be.De igaz az is,hogy mellette az a jó,ha eszel zöldséget,gyümölcsöt,amennyit csak tudsz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!