Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnerotról mi a véleényetek?...

Magnerotról mi a véleényetek? Hatásos? Azt kell szednem.

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt, előtte a magne citritet szedtem, nekem az nem jött be, sokkal jobb volt a magnerot. Annyi, hogy azt össze kell rágni, de ne aggódj, semmi íze nincs.
2012. febr. 9. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Én is azt szedem, nekem is tökéletesen bevált. Boldog babavárást. 27hkm
2012. febr. 9. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én mosta amásodik terhességem alatt azt szedem,és sokkla jobbmint amit az első alattszedtem!Ott 21 kilót híztam a töménytelen b6 vitamintól ami a magnézium mellett volt!Most 27 hetes vagyok és 3 kilónál járok!Nekem napi fél is elég,de az elején 3*1-et kellett szednem!

Rágd szét úgy jobb bevenni!

2012. febr. 9. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az elejétől magne citricit szedtem, aztán az már nem használt és felírták a magnerotot. Nekem egyáltalán nem vált be, így azóta is a sima megneB6-ot szedem! Azóta semmi keményedés! Úgyhogy nekem MagneB6 vált be!

35hkm

2012. febr. 9. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinten magnerotot szedek, en ugyanugy kemenyedek mint mikor nem szedtem, de en nem ragom szet, lehet hogy azert nem hasznal?
2012. febr. 9. 15:02
 6/7 Babi0906 ***** válasza:

Én magnerotot szedek és nekem jó. Amikor elkezdtem keményedni megkérdezte a doki, hogy mennyit veszek be egy nap, én meg mondtam, hogy 1-et. Azt mondta az kevés azóta reggel 1 mag este 1 és minden megszűnt:), de én nem rágom szét, nem mondta senki, hogy kellene.

25+2 hkm

2012. febr. 9. 16:52
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.nekem azért kell szednem mert idő előtt elkezdtem nyílni és a doki ezzel akarja megakadályozni a további nyílást.amúgy ezt honnan gondoljátok h szét kell rágni?rá van írva a betegtájékoztatóra?mert én azt nem olvastam el.
2012. febr. 10. 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!