Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudtad hogy terhes vagy?

Honnan tudtad hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés

Természetesen nem ilyenekre vagyok kíváncsi hogy

"hát csináltam terhességi tesztet"

Hanem arra mikor megérzi egy nő!

Mit éreztél,vagy hogy érezted meg hogy kisbabát vársz?

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. febr. 8. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
en abbol hogy allandoan ettem volna meg akkor is ha nem voltam ehes.
2012. febr. 9. 15:26
 12/17 Hebaba ***** válasza:
100%
2 napos kimaradás utn émelygős, kicsit hányingeres érzés és pici fáradtság, aztán az 5. napont pozi teszt! :))
2012. febr. 10. 09:46
 13/17 Hebaba ***** válasza:
100%
Előző vagyok, minden éjszaka felkeltem pisilni, ami előtte nem volt jellemző.
2012. febr. 10. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél ültem a buszon hazafele jöttem a munkából és elhatalmasodott rajtam egy olyan érzés, hogy terhes vagyok és "ketten" vagyunk a buszon:) Aznap éjjel pozitív teszttel álmodtam, másnap beigazolódott a gyanúm:)

Másodiknál erős mensis görcseim voltak már nemvárt előtt 3 nappal, furcsa volt mert nekem soha nem voltak görcseim. Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem terhes vagyok. Aznap éjjel szintén pozitív teszttel álmodtam és másnap szintén beigazolódott a gyanúm:)

1 éves baba anyukája + 9 hetes kismami

2012. febr. 10. 12:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok a pocaklakósoknak! :)
2012. febr. 10. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

semmiből

"hát csináltam terhességi tesztet" :)

2012. febr. 15. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a 29. napon a teszt full negatív lett, ezért nem is gondoltam, h terhes lehetek. Jártam dolgozni, semmit nem vettem észre, csak nem jött meg. Furcsa volt, aztán 2 hét után csináltam még egy tesztet, az pozi lett azonnal.

Másodikkal már évek óta próbálkoztunk, sikertelenül. Majd a ciklus 31. napján észrevettem, hogy napok óta fázós vagyok (soha nem voltam az). Délben megcsináltam a tesztet, ami azonnal pozi lett. Megérzésem nem volt, csak a kisfiam mondta, hogy ott a kistesó anya pocakjában.

16hkm

2012. febr. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!