Mit tennél ha kiderülne hogy 2 hónapos terhes vagy, és nem is tudtad? Meg hagynád?
A növérem 25 éves, 2 hónapja ugyan ugy meg volt a menzesze mint eddig, tegnap este rosszul lett , vérbaradok jöttek ki belöle, elmentünk a korházba, és kideült h 2 hónapos terhes. Majd nem elvetélt, de nem , mert él a baba a szivhangját is hallottuk, meg láttuk a hasába ultrahangon. De ő nem akarja meg tartani. A családba mindenki mondja hogy ne vetesse el, hétfön akarja elvetetni. :( . De hát ha addigra rá tudjuk beszélni hogy ne tegye. Ti mit tennétek a helyében? Én 21 éves vagyok, és ha velem történne,ilyen hirtelen tudnám meg meg váratlanul, akkor én nekem se kellene, de aztán át gondoltam, és igen, meg tartanám nem vetetném el.
(Annyira örülök neki hogy lehet lesz unokaöcsém/unokahugom :) )
Ha ő nem akarja akkor ne kényszerítsétek rá. Ez csak és kizárólag az ő döntése kell, hogy legyen. ha még nem érett rá annak szörnyű következményei lehetnek. Ne akard tudni milyen élete van egy olyan gyermeknek akit nem akartak a szülei.
csak azért mert nektek éppen babázhatnékotok van, ne tegyétek tönkre az életét.
Egyébként én is elvetetném, mert tablettát szedek és beteg lenne a baba. Illetve még tanulok, nincsenek meg a körülmények.
Azt akarom, hogy családba szülessen a babám, ne csak úgy becsusszanjon.
21/L
Had döntse el Ő.Apja is lenne? Szeretetben élnének?? Van miből eltartani?Van munkahelyük??Sok mindent át kell gondolni,az egy kicsit kevés,hogy jaj de aranyos.
Tudod nem lehet ám kikapcsolni,ha éppen csendet akarunk.
És ha nem akarja,az hosszútávon se lesz jó.
Hétfőn még nem tudja elvetetni, mert elég hosszú procedúra. Ilyenolyan papír kell, meg van 3 nap gondolkodási idő meg ilyesmi.
Egyébként én vszínűleg megtartanám. Ő is gondolhatott volna előbb arra, hogy nem akar gyereket. Gondolom nem védekezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!