Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudtad hogy terhes vagy?

Honnan tudtad hogy terhes vagy?

Figyelt kérdés

Természetesen nem ilyenekre vagyok kíváncsi hogy

"hát csináltam terhességi tesztet"

Hanem arra mikor megérzi egy nő!

Mit éreztél,vagy hogy érezted meg hogy kisbabát vársz?

Köszönöm a válaszokat!:)

2012. febr. 8. 20:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
90%
Igazából belső női megérzésem nem volt.. csak már 3. reggel arra ébredtem hogy hányingerem van.. persze aztán ahogy megnéztem a tesztet pozitív lett és azóta egyszer sem volt hányingerem. Üdv: Egy 17 hetes kismama :)
2012. febr. 8. 20:42
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

A másodikat "éreztem meg"...

Minden este 8-kor leragadt a szemem az álmosságtól..

Persze azért mert az elsőnél is ez volt. Pár nap után vettem tesztet...

2012. febr. 8. 21:03
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

Nyomást éreztem a hasamban, nem úgy, mintha megjönne, hanem mintha "lenne odabent valami". Tudom, furán hangzik, de ez volt az, amikor azt éreztem, terhes vagyok. És még valami: fura ízt éreztem a számban, állandóan, akkor is, ha ettem. Amikor már kb. harmadik napja ezt éreztem, melóból hazafelé vettem két terhességi tesztet - és mivel biztos voltam abban, hogy van odabent valaki, egy plüss gólyát a férjemnek :) Hazamentem, megcsináltam a tesztet, és amikor elszíneződött a két csík, meg sem lepődtem, csak azt mondtam a hasamnak: "szóval tényleg itt vagy."

:)

2012. febr. 8. 21:27
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Az elsőnél nem éreztem, illetve már nem mertem hinni a tüneteknek, mert évek óta próbálkoztunk. A másodikat egy héttel a teszt előtt már éreztem, ugyan azok a tünetek voltak, mint az elsőnél. Hányinger folyamatosan, pattanások a nyakamon és olyan fura szárazságérzet a hüvelyemben, ami kicsit olyan volt, mintha fel lennék fázva, de mégsem... Ilyen csak az első terhességem elején volt, biztos valami hormon okozta! Ma csináltam meg reggel a tesztet és igazolta a megérzésemet! Gyönyörű két csíkos:o)
2012. febr. 8. 21:29
 5/17 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kismamiknak!:) Sok egészséget kívánok nektek és boldog babavárást!:)

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2012. febr. 8. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

3. vagyok, én kis terhességi tesztem eredménye más másfél éves :)

Ha még csak szeretnél babát, akkor sok sikert :))

2012. febr. 8. 22:46
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Még teszt előtt kérdezte a barátnőm, hogy terhes vagyok-e, és szemlesütve válaszoltam, hogy nem. Úgy éreztem, nem mondok igazat. :) A másik, pedig, hogy hirtelen minden büdös lett, és erős szagú. :)
2012. febr. 8. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Én a másodiknál éreztem meg, hogy van a pocimban valaki... Nagyon fura volt, meg se vártam a nem várt napját, előtte 3 nappal elmentem venni egy tesztet és igazam lett, ott volt(van még) a pocimban valaki! :D
2012. febr. 9. 00:51
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
A tünetek alapján először arra gondoltam, hogy beteg vagyok/leszek, de amikor eszembe jutott, hogy akár terhes is lehetek azonnal tudtam, hogy úgy van. Másnap teszteltem, és igaz volt az érzésem. 21hkm
2012. febr. 9. 09:38
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

hát eléggé ráakcióztunk a babára 2 naponta összebújtunk 2 szer is mindent megtettünk a baba érdekében :)

állandóan vizes folyásom volt töménytelen mennyiségben émelyegtem, mindez a nagy kánikula közepén gondolhatod.

abból gondoltam hogy babát várok,

na meg amikor teszteltem akkor egyértelművé vált.

2 éves már a kislányom és azt hiszem útban a kistesó is ha már a kérdésre válaszoljak :)

2012. febr. 9. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!