Igazából belső női megérzésem nem volt.. csak már 3. reggel arra ébredtem hogy hányingerem van.. persze aztán ahogy megnéztem a tesztet pozitív lett és azóta egyszer sem volt hányingerem. Üdv: Egy 17 hetes kismama :)
2012. febr. 8. 20:42
2/17 anonim válasza:
A másodikat "éreztem meg"...
Minden este 8-kor leragadt a szemem az álmosságtól..
Persze azért mert az elsőnél is ez volt. Pár nap után vettem tesztet...
2012. febr. 8. 21:03
3/17 anonim válasza:
Nyomást éreztem a hasamban, nem úgy, mintha megjönne, hanem mintha "lenne odabent valami". Tudom, furán hangzik, de ez volt az, amikor azt éreztem, terhes vagyok. És még valami: fura ízt éreztem a számban, állandóan, akkor is, ha ettem. Amikor már kb. harmadik napja ezt éreztem, melóból hazafelé vettem két terhességi tesztet - és mivel biztos voltam abban, hogy van odabent valaki, egy plüss gólyát a férjemnek :) Hazamentem, megcsináltam a tesztet, és amikor elszíneződött a két csík, meg sem lepődtem, csak azt mondtam a hasamnak: "szóval tényleg itt vagy."
:)
2012. febr. 8. 21:27
4/17 anonim válasza:
Az elsőnél nem éreztem, illetve már nem mertem hinni a tüneteknek, mert évek óta próbálkoztunk. A másodikat egy héttel a teszt előtt már éreztem, ugyan azok a tünetek voltak, mint az elsőnél. Hányinger folyamatosan, pattanások a nyakamon és olyan fura szárazságérzet a hüvelyemben, ami kicsit olyan volt, mintha fel lennék fázva, de mégsem... Ilyen csak az első terhességem elején volt, biztos valami hormon okozta! Ma csináltam meg reggel a tesztet és igazolta a megérzésemet! Gyönyörű két csíkos:o)
2012. febr. 8. 21:29
5/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kismamiknak!:) Sok egészséget kívánok nektek és boldog babavárást!:)
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2012. febr. 8. 22:44
6/17 anonim válasza:
3. vagyok, én kis terhességi tesztem eredménye más másfél éves :)
Ha még csak szeretnél babát, akkor sok sikert :))
2012. febr. 8. 22:46
7/17 anonim válasza:
Még teszt előtt kérdezte a barátnőm, hogy terhes vagyok-e, és szemlesütve válaszoltam, hogy nem. Úgy éreztem, nem mondok igazat. :) A másik, pedig, hogy hirtelen minden büdös lett, és erős szagú. :)
2012. febr. 8. 22:53
8/17 anonim válasza:
Én a másodiknál éreztem meg, hogy van a pocimban valaki... Nagyon fura volt, meg se vártam a nem várt napját, előtte 3 nappal elmentem venni egy tesztet és igazam lett, ott volt(van még) a pocimban valaki! :D
2012. febr. 9. 00:51
9/17 anonim válasza:
A tünetek alapján először arra gondoltam, hogy beteg vagyok/leszek, de amikor eszembe jutott, hogy akár terhes is lehetek azonnal tudtam, hogy úgy van. Másnap teszteltem, és igaz volt az érzésem. 21hkm
2012. febr. 9. 09:38
10/17 anonim válasza:
hát eléggé ráakcióztunk a babára 2 naponta összebújtunk 2 szer is mindent megtettünk a baba érdekében :)
állandóan vizes folyásom volt töménytelen mennyiségben émelyegtem, mindez a nagy kánikula közepén gondolhatod.
abból gondoltam hogy babát várok,
na meg amikor teszteltem akkor egyértelművé vált.
2 éves már a kislányom és azt hiszem útban a kistesó is ha már a kérdésre válaszoljak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!