Laboreredmények 36 hetes vérvételnél. Ez nagyon rossz?
Figyelt kérdés
már olvasom a neten, de összefüggöen nem találtam róluk semmit. minimálisan kevesebb a vörösvértest, hemoglobin.hematokrit de ennyit mindig eltér. ezekkel képben vagyok. vérselytsüllyedés 35 , 0-12 helyett, alkalikus foszfatase 331 max.279 lehetne, vizelet fehérvérsejt pozitív. légyszi írjon valaki akinek ilyesmi volt2012. febr. 8. 15:15
1/1 anonim válasza:
Én csak annyiban tudok segíteni,hogy a jó értékek nem terhesekre vannak feltüntetve a leleten.Egy kismama eredményeit nem lehet egy "normál"pácienséhez hasonlítani.A laborban standard értékeket adnak meg, nem terhes nőkre vonatkozóan.
A vérsejtsüllyedés valamilyen gyulladásra utal a szervezeten belül.Kérdezd a nőgyógyászt,biztosat ő tudna mondani.Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!