Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ma kellene megjönnie a menzeszemnek, de még semmi, a hasam sem görcsöl,a hangulatom is jó, pedig máskor "idegbeteg" szoktam lenni menzesz előtt, fáj a derekam, hasam. Most semmi, egyedül a melleim fájtak tegnap és a mellbimbóm érzékeny. Nincs kizárva a terhesség, persze védekeztünk, de sosem lehet tudni. Mi van, ha valóban terhes vagyok? Még nem akarunk gyereket (szívem szerint igen), nem állunk úgy anyagilag. Amúgy semmi jelét nem érzem a terhességnek (reggeli rosszullét, hányás stb.). Mi lehet a gond?
2012. febr. 8. 12:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogyan védekeztek? Sűrűn vagytok együtt a pároddal?

Egyébként szerintem nem vagy terhes, ha majd 1 hetet késik, akkor jobban kell aggódnon!

2012. febr. 8. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért még ne ijedj meg előre, nekem volt olyan, hogy 10 napot késett és megjött. Egyébként akkor sem volt semmi oka, csak egy kicsit hirtelen bezavarodott a szervezetem. Ha már kb 3-4napja késik, akkor vegyél egy tesztet! Ha mégis terhes lennél akkor nincs esetleg olyan lehetőséged, hogy szülők segíteni tudjanak? Hány évesek vagytok?
2012. febr. 8. 12:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak évek óta mindig pontosan megjött, ezért furcsállom. A szüleink távol élnek tőlünk, és ők sem élnek túl jól sajnos. Én 27, párom 31 éves.
2012. febr. 8. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A szervezet változhat,lehet,hogy csak 2-3 napot késik!Nyugi,akkor idegeskedj,ha pozitív a teszt!
2012. febr. 8. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Várjál pár napot ha nem jön meg akkor tesztelj.A reggeli rosszullét és a hányás nincs mindenkinél már ennyire az elején.Nekem például a 10.héten kezdődött.
2012. febr. 8. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!