Savas a szervezetem. Főleg félidőben volt. Milyen nemű babára van inkább esélyem? 10+1 hkm
Figyelt kérdés
Itt azt olvastam, hogy nagyobb esély van a fiúra. Tudom, hogy ezek nem mérvadóak, mert sok mindentől függ. De anyukám is így van, 3an vagyunk, mind lányok. Nővérem is így van, neki 2 kislánya van.2012. febr. 7. 14:43
1/8 anonim válasza:
Na ebből nem lehet még tudni.
Én nagyon savas voltam, semmi más bajom nem volt amúgy. Lányom született.
De ettől még lehet fiad is.
Amúgy mi az a félidő egy 10 hetes terhességnél? Nem kötegszem, bocsi, csak kíváncsi vagyok. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Főleg félidőben voltam savas (azért írtam hogy volt). Mikor még volt menszeszem.
2012. febr. 7. 14:49
3/8 anonim válasza:
Nagyon égett a gyomrom sokszor terhesség alatt. Nekem lányom lett, de nem hiszem, hogy ez a savasság jelent valamit. De azért majd ha kiderül milyen nemű a babád, kérlek írd meg. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Megírom, köszönöm, hogy válaszoltál. Nekem az első pár hétben égett annyira a gyomrom, hogy "majd meg haltam".És semmi nem enyhítette.
2012. febr. 7. 16:10
5/8 anonim válasza:
Nekem is lányom van de egyáltalán nem égett a gyomrom.Erre nem lehet adni.A nővéremnek is lánya van neki égett,az egyik ismerősömnek fiai vannak neki is égett.
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem csak abból tudom, hogy savas a szervezetem, hogy ég a gyomrom. Mikor még volt menszeszem, félidőben erősebb volt a folyásom, majd szét mart. Hiába használtam akkor is intim mosakodót, meg tudtam volna őrülni tőle.
2012. febr. 7. 16:42
7/8 anonim válasza:
a hüvely savassága /lúgossága számít, elvileg savas a lyányoknak kedvez, lúgos a legényeknek :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm ez érdekelt! :)
Dr Czeizel Endrének volt egy nyilatkozata ezzal kapcsolatban, azóta megtaláltam. Nagyon érdekes. :)
2012. febr. 7. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!