Többszöri vetélést követően milyen kivizsgálásokra küldtek?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy mi okozhatta a vetélés(eke)t?2012. febr. 6. 22:46
1/7 anonim válasza:
Az első után hormonvizsgálaton voltam. Minden tökéletes. A második szinte ugyanolyan vetélés után küldtek inzulinrezisztencia vizsgálatra, és a hematológiára (autoimmun és trombózisgyanú vizsgálat). Ezeknél sincs semmi eltérés. Szóval azóta sem derült ki, hogy mi okozta.
2/7 anonim válasza:
A második után küldtek mindenféle vérvételre különböző ciklusnapokon és mindent megnéztek. A harmadik után már hiszteroszkópiát vagyis méhtükrözést csináltak.
3/7 anonim válasza:
2. után küldtek genetikai kivizsgálásra + a párom is megnézték itt.
Aztán immunológiai kivizsgálás volt,végül hormonális.
Néztek IR-t + MR-t! Semmi bajunk... :S
4/7 anonim válasza:
Nálunk méhtükrözésre kell mennem, a páromnak pedig spermavizsgálatra. Mi ezzel kezdjük. A doki véleménye szerint ezen vizsgálatok után lehet tovább menni...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat - csak azért kérdeztem, mire számítsak... Jó lenne, ha megtalálnák az okokat.
2012. febr. 7. 11:50
6/7 anonim válasza:
én a helyedben mindenképpen elmennék endokrinológushoz,én is meg a férjem is volt minden vizsgálaton mire kiderült,h endokrinos bajaim vannak,de azzal meg a nődoki nem foglalkozik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, oda mindenképp terveztem, hogy elmegyek. Nekem erős a gyanúm valami pm-problémára, ami gyulladást okozhat - ugyanis már másodszor repedt meg idő előtt a burok, s vérvételből, kenetből semmiféle fertőzés nem volt kimutatható. Viszont ott van a magas fehérvérsejtszám és CRP - ami gyulladásra utal.
2012. febr. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!