Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 kg-ot híztam! Szerintetek...

11 kg-ot híztam! Szerintetek sok a 27. héten? Ti mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sok, de igazából tök mindegy. Nekem pl. a 25. héten mondta a védőnő 7 kilóra, hogy sok, úgy, hogy az elején 4et fogytam, plusz hatalmas ugg csizmában és kabátban mért... Ha előtte nem voltál túlsúlyos, úgyis lemegy.

26 hkm

2012. febr. 6. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
A 38.héten szültem.Plusz 21 kilóval mentem szülni:-))))
2012. febr. 6. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ez legalább hiteles, mert soktényezős, hogy mennyi hízás a normális, a védőnők meg általában csak úgy mondanak valamit, engem személy szerint nem érdekel. :) Itthon mérem magam reggelente, következetesen 2 kilóval kevesebb vagyok, mint a védőnőnél pl, és ez alapján nézem, hogy hol járok.

2012. febr. 6. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ha magamtól kérdezném és rólam lenne szó erősen aggódnék, mert soknak találom. DE van aki csak 10 kilót hízik és alig akar lemenni neki más meg 25-öt és pár hónappal szülés után vékonyabb mint valaha (mint pl. barátnőm, mindkét terhességénél 60 ról 85-86 kilós lett és most 56-57 kiló (166 cm). Sose volt ilyen csini:))

Én 176 cm vagyok, első babámnál 16 kilót híztam és ebből 5-öt a 33.héttől...

A második babámnál 32.hetesen plusz 8 kilónál jártam végül 12 plusszal mentem szülni. Mikor hazajöttem mindösszesen 5 kilóval voltam kevesebb (pedig a lányom több mint 4 kiló volt) aztán szoptatás közben felszedtem még 3-at...

Utána több mint egy évembe telt mire lement ez az összesen 10 kiló felesleg rólam. És így se vagyok nádszál, sőt...(176 cm 67 kiló).

2012. febr. 6. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is sok,de ez van!Én is 21 kiló plusszal mentem szülniaz elsőnél!31 hetesen voltam 11 kiló plussznál és onnan még 10-et híztam 39+4-re szültem 4 kilós bébit!

Most holnap után leszek 27 hetes 2 kiló van rajtam!Ja ésmost kevesebb voltam mikor kezdtem mint az első terhességnél!És ketteske is kislány!Szóval nálam nagyon már minden!

Mondjuk most elég sok terhességi mellékhatás előjött!24 hetesen még minuszban voltam!

2012. febr. 6. 11:05
 6/10 anonim ***** válasza:
27.héten sok. összesen kb 10-max 15 kg az egészséges. a legnagyobb veszély h cukorbeteg leszl és nagy sullyal nehezebb a szülés is.
2012. febr. 6. 11:09
 7/10 Harangozó Sára ***** válasza:
Ez magasságtól és kezdő súlytól is függ.Milyen magas Vagy? Hány kilóról kezdted?
2012. febr. 6. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:

a legtöbben azt mondják hogy sok.de ne törődj vele!!!!

sajnos csak kevesen vannak akik szerencsések.

én 20 kilót híztam a lányommal a 38 .hétben szültem.

most igaz még csak 17 hetes vagyok a másodikkal de még nem híztam csak 40 dkg.igaz a lányommal is a 20. héttől indult be a hízásom.

2012. febr. 6. 11:45
 9/10 A kérdező kommentje:
56 kg-al kezdtem, most vagyok 67-68! Otthoni mérleg szerint, a védőnőnél biztosan több lesz. Ezért is utálom ha ő mér... :)
2012. febr. 6. 11:52
 10/10 Harangozó Sára ***** válasza:
Én is annyival kezdtem 170 cm magassághoz, S 78 kilóval mentem szülni, nálam csak a védőnő sokkalta, nála mindig 2kilóval többet mutatott a mérleg, mint aznap otthon.Mindhárom terhességemnél ennyit híztam, s nem lettem cukorbeteg, a vérnyomásom is rendben volt. A végén kicsit vizesedtem.1 év alatt mindegyiknél visszanyertem az eredeti súlyom. úgy hogy csak nyugi! Boldog babavárást!
2012. febr. 6. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!