Második terhesség alatt többet vagy kevesebbet híztatok? Első terhességemnél nehezen híztam, de végül 16 kg-val lettem több, most még nem híztam, nagyon elején vagyok (5hetes)
1. 63-ról 81-re (baba: 4,4 kilós let
9 év múlva
2. 67-ról 79-re (baba: 3,95 kilós lett)
Szülsé után megint 67 voltam, ezt +/- 1 kilóval, de azóta is-20 hónapja- tartom, még szoptatok.
Viszont 63 kilóra azóta-11 éve- soha nem mentem vissza.
az első terhesség alatt 30 kilót híztam. Kisfiam 1,5 éves korára visszanyertem a régi súlyomat.
Most még csak 16 hetes vagyok, és az első terhességemhez képest 5 kilóval vagyok kevesebb mint akkor voltam ennyi idősen.
Én az elsővel 10kg-ot híztam,2 héttel a szülés után eredeti súlyomnál voltam.
Másodikkal 15 kg-ot híztam,kicsit aggódtam is,hogy megmarad az 5 kg,de mostanra már megint a régi súlyomnál vagyok,3 hónapos a babám.Pedig most sem fogyóztam,sőt,sokat eszem,nyilván a szoptatás miatt megy lefelé.
Elsővel 10 kiló, mikor hazaértem a kórházból már csak 1-2 kiló volt rajtam.
Most 28 hetes vagyok, 5 kilót híztam eddig.
Mindkettővel 18 kilót híztam kb, de az elsővel 53-ról, a másodikkal meg 49-ről indultam.
Most 50 vagyok (15 hónapos a pic) Mindenki (és szerintem is) túl kevés ez, de nem megy fel több. Szoptatok is, és elég strapás.
A gyerekeim fél éves kora körül volt "ideális" a súlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!