Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minimális alkohol árthat?

Minimális alkohol árthat?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,most kezdődik az "ünnep dömping" a családban:születésnapok,házassági évforduló,névnapok(persze nem elszórva,nem egy hét alatt).Szabad-e meginnom-persze alkalmanként-1-1 dl JÓ minőségű(Gere féle cabernet sauvignon)vörösbort?
2012. febr. 5. 18:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Félreértettél, abszolút nem húztam fel magam. Viszont már sok hasonló kérdést láttam itt és nem értem meg, hogy miért kérdezi meg bárki egyáltalán. Én nem hiszem el, hogy nem tudod rá a választ magad is. Csak arra vártál, hogy majd jó sokan írják, hogy persze nyugodtan igyál néha egy-egy pohárral. Én meg olyan típus vagyok, hogy a véleményem leírom, hiszen kérdezted. Egyáltalán nem haraggal, vagy megítélve írtam, csak ez az én véleményem. Egyrészt minek kockáztatni, mert persze benne van az is, hogy nyugodtan igyon az ember néha egy-egy pohárral, de az is benne van, hogy a véletlen bejátszik, és bármi apró baja lenne a babának még ha nem is emiatt, akkor is sorra vennél minden egyes dolgot, hogy mit tettél ami a bajhoz hozzájárulhatott. Nem tudnál elszámolni a lelkiismereteddel. Hidd el! Nos én ezért nem iszom egy kortyot sem. Az a biztos! Pedig én is ittam előtte születésnapokon meg alkalmakkor pezsgőt, bort, még sört is. De most terhes vagyok és igyekszem minden apró kockázatot kiküszöbölni, amit lehet! Tényleg jóindulatból írtam, kérlek kicsit szemezgesd az efféle véleményeket is!!! Jó babavárást!
2012. febr. 6. 16:15
 22/25 anonim ***** válasza:
Néhanapján annyit szerintem is nyugodtan ihatsz pl. egy kiadós ebéd után. Aki ettől retteg, az gondoljon bele, hogy ennyi erővel a legtöbb ételbe, italba bele lehetne kötni, mert minden válhat az egészség kárára.
2012. febr. 6. 18:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Pontosan. Annyit amennyit egy jó minőségű pohár vörösbor árt, annyit az is, ha sétálsz Pesten egy órát!
2012. febr. 6. 18:34
 24/25 A kérdező kommentje:
21-es válaszolónak:a Te véleményed is érdekelt,és hasznosnak is tartom.Nem megerősítést vártam,csak tényleg kíváncsi vagyok.Különben egy kis "érdekesség":barátnőmék genetikai tanácsadáson voltak a Czeizel doktornál,és Ő maga is azon a véleményen van,hogy semmi baja nem lesz a babának az alkalmanként elfogyasztott 1 dl bortól,vagy 1 pohár sörtől.Azt gondolom,mindenki tegye úgy,ahogy azt a legjobbnak gondolja.
2012. febr. 6. 19:20
 25/25 A kérdező kommentje:
És a többi válaszolónak is KÖSZI!
2012. febr. 6. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!