Minimális alkohol árthat?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,most kezdődik az "ünnep dömping" a családban:születésnapok,házassági évforduló,névnapok(persze nem elszórva,nem egy hét alatt).Szabad-e meginnom-persze alkalmanként-1-1 dl JÓ minőségű(Gere féle cabernet sauvignon)vörösbort?2012. febr. 5. 18:22
1/25 anonim válasza:
igen,de csak ennyit.
gondolom nem minden napra esik egy alkoholos nap.
2/25 anonim válasza:
Persze, ezt ünnep nélkül is megteheted, jót tesz a vörösbor, persze nem literszámra. :) Heti, 2 heti 1x nyugodtan ihatsz 1-1-dl-vel!
3/25 anonim válasza:
nyugodtan!
1-1pohár jó bort meg lehet inni szinte bármikor, nekem mondta is a doki. persze nem literszámra és tömény kizárva:)
egészségedre!
4/25 anonim válasza:
Kevés alkoholtól nem lesz semmi bajotok, de én már biztos nem innék ilyenkor, legyen bármilyen ünnep, meg szülinap. Szerintem ki lehet bírni ezt a kis időt pia nélkül.
5/25 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz. Miért árthatna akár neked,akár a babának? Még szoptatáskor sem árt,ha csak egy pohárral iszol.
6/25 anonim válasza:
Nyugodtan igyál.
Nekem pl. a dokim javasolta a vörösbort, mert nagyon alacsony a vérnyomásom.
Semmi baja a gyereknek!
7/25 A kérdező kommentje:
Mármint elszórva,NEM egy hét alatt.Köszi!Alapból se vagyok nagy piás,de muszáj volt megkérdeznem a véleményeteket.
2012. febr. 5. 18:39
8/25 A kérdező kommentje:
És persze MINDENKINEK ment a zöld kéz!
2012. febr. 5. 18:40
9/25 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy keményedések ellen is szoktak ajánlani minimális mennyiségű alkoholt, leginkább egy kis vörösbort. Szóval alkalmanként 1 dl, ahogy írtad, jó minőségű bor szerintem sem fog ártani. :)
Anyum pont pár hete mondta, hogy ő annak idején velem megivott időnként egy kis gyümölcsös sört... És a jelek szerint nem lett tőle bajom... :D
23+1
10/25 A kérdező kommentje:
Neked is köszi!Nem értem ki a fene pontozgat le mindenkit?!Számomra hasznos volt a válaszotok!
2012. febr. 5. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!