23 hetes kis mamik hogy megy a sex? Nagyon el vagyok keseredve. Nekünk nem. Eddig minden oké volt de most valahogy nem.
Ne haragudj de mi az,hogy a párod nem tudja tolerálni?
Mindegy neki,hogy neked milyen a szex jó vagy nem,a lényeg,hogy legyen és neki legyen jó?
Ha neked fáj vagy valamiért nem jó akkor tartózkodj tőle,ennyi.Ketten vállaltátok ezt a gyereket,ennyit megtehet,hogy megért.Sok kellemetlensége úgy sincsen a férfiaknak a baba miatt.Nekem a 3 közül egyiknél már a 10-ik héten eltiltott az orvos a szextől,és eszébe nem jutott volna a férjemnek nyaggatni vele,sem félre lépni.
Nem elég,hogy gondod van,meg még talán legyen lelkiismeret furdalásod is?Legyen a férjednek az önzése miatt.Hihetetlen milyen emberek vannak.
Remélem nem sértettelek meg,ne haragudj ha mégis nem ez volt a szándékom.Sajnálom,hogy ilyen a párod.Sajnos nagyon sok önző embert ismerek,és hallok sokat akik hasonlóan önzően viselkednek nem csak a szex terén máshogy is.Számomra ez annyira felháborító.Nem egy háztartási és szexgépet vesznek el hanem egy NŐT,akinek érzései vannak és lehetnek gondjai.Az ilyen férfiakon még a férjem is nagyon ki szokott akadni,mindig azt mondja,hogy kössön rá csomót aztán csapja az ajtóhoz az ilyen pasi.Hogy lehet ennyire érzéketlen valaki akinek a gyerekét várja a szeretett nő?Nekem mindhárom terhességem során volt,hogy hosszabb ideig szex tilalom volt,de kibírtuk mindketten,méghozzá úgy,hogy nem sínylette meg a házasságunk.Akkor a babáink voltak a legfontosabbak,hogy semmi gond ne legyen.Nem ezt kellene szem előtt tartani?
Beszélgess el vele,hogy mégis hogy képzeli a közös életeteket?Csak őérte van???
1 voltam.
Ja,és én nagyon utálom a "dehát pasiból van máshogy működik dumát,mert az egoizmusra nincsen mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!