Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is hallotta már apa a...

Másnak is hallotta már apa a babaszívverését amikor odateszi a fülét a pocakhoz?

Figyelt kérdés

Tegnap azt mondta este párom, hogy hallja ahogy ver a kis szíve...:)

32hkm

2012. febr. 4. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt nem lehet így hallani, inkább a te szíved lehetett.
2012. febr. 4. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is állitja, hogy ő hallja de én kizártnak tartom. De had higgye nem veszem el a kedvét. 34 hetes kismami.
2012. febr. 4. 18:15
 3/12 Atroposz ***** válasza:
Szerintem lehetséges, ha meg nem akkor se szabad elvenni a kedvét.
2012. febr. 4. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze mondd csak neki, hogy ó de szuper, de szerintem nem hallhatja. Én fonendoszkóppal se hallottam soha.
2012. febr. 4. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, tényleg ne vedd el a kedvét! :))) De egyébként kizárt, apujának mondtam h hallgassa meg, hátha, vagy legalább a fonendoszkójával, és ki is nevetett, hogy azzal nagy szerencsével lehet elkapni, de doppler kell hozzá inkább, ezért ő inkább nagyokat játszik vele este, ha lefekszem, és jól elbeszélgetnek :))). Hát, én nem értek hozzá, ő igen, de ha a férjed hallgatja, akkor hallgassa csak, nagyon aranyos szerintem!!! :))

Boldog babavárást és könnyű szülést!

26 hkm

2012. febr. 4. 21:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém azt mondja, hogy buborékolást hall. :) Azt lehet hallani vagy csak "lelkes"? :)
2012. febr. 4. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
a Te gyomrod morgását, buborékolását hallja.
2012. febr. 4. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg a te hasi aortadnak a lukteteset hallja, de nem gond ez, orul neki, ez a lenyeg.
2012. febr. 4. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Az élet az anyaméhben című videó 2. részében azt mondják lehet hallani a baba szívdobogását már nem emlékszem hanyadik héttől..

Ha van kedvetek nézzétek meg.

[link]

2012. febr. 4. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet a köldökzsinor pumpálását hallja, ugyanis abba nagyon vastagon vezet az ér. Még védőnők is összekerik gyakran ha szívhanghallgatást csinálnak.

De fő, hogy hall valamit :)

2012. febr. 5. 00:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!