Másnak is hallotta már apa a babaszívverését amikor odateszi a fülét a pocakhoz?
Tegnap azt mondta este párom, hogy hallja ahogy ver a kis szíve...:)
32hkm
Jaj, tényleg ne vedd el a kedvét! :))) De egyébként kizárt, apujának mondtam h hallgassa meg, hátha, vagy legalább a fonendoszkójával, és ki is nevetett, hogy azzal nagy szerencsével lehet elkapni, de doppler kell hozzá inkább, ezért ő inkább nagyokat játszik vele este, ha lefekszem, és jól elbeszélgetnek :))). Hát, én nem értek hozzá, ő igen, de ha a férjed hallgatja, akkor hallgassa csak, nagyon aranyos szerintem!!! :))
Boldog babavárást és könnyű szülést!
26 hkm
Az élet az anyaméhben című videó 2. részében azt mondják lehet hallani a baba szívdobogását már nem emlékszem hanyadik héttől..
Ha van kedvetek nézzétek meg.
Lehet a köldökzsinor pumpálását hallja, ugyanis abba nagyon vastagon vezet az ér. Még védőnők is összekerik gyakran ha szívhanghallgatást csinálnak.
De fő, hogy hall valamit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!