Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elevit mellett mennyi C-vitami...

Elevit mellett mennyi C-vitamint szabad enni?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok és Elevitet szedek,mellé Neo-Ferro-Folgamma vas és folsav bogyót. (alacsony a vasam) Ez mellett lehet még c-vitamint enni? Kell egyáltalán még pótolni? Elfelejtettem megkérdezni a védőnőmet tegnap, dokival meg most nem találkozom rövid ideig. Köszönöm.
2012. febr. 4. 15:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem bántottál meg. Az ilyen fórumokról mindenki tudja, hogy épp, hogy mindenki saját tapasztalatot ír, mert nem orvos a többség, és aki idejön fel nem orvosi honlapra jön fel, hanem beszélgetni kismamákkal, leírni dolgokról a saját véleményét és mindenki tudja, hogy nem készpénz. Ez eszmecsere úgymond. De persze nekem pl eszembe sem lenne ilyen oldalon lévő infokban bízni. Általában én is utána járok az orvosaimnál, ha olyan dologról van szó ami aggaszt. Itt inkább csak kíváncsiságból érdeklődik az ember, hogy vajon mit hogyan csinálnak mások. Üdv!Jó babavárást!
2012. febr. 6. 09:02
 22/22 kartats válasza:
Én napi 15,000 mg alá nem merném engedni a C-vitamin fogyasztásomat ha terhes lennék, ha sportolnék, ha a faszomat verném akkor se.
2014. nov. 2. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!