Szerintetek szép a Tatjána név? Ti adnátok ezt a nevet a lányotoknak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 14:33
1/11 anonim válasza:
nekem tetszik, nem adnám a gyerekemnek, de attól még szép
2/11 anonim válasza:
Én szeretem az oroszos neveket, de ez nem tetszik, így nem is adnám.
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik,csak az a baj hogy hivatalosan nincs névnapja.Így is lehet ilyen nevet adni?
2012. febr. 3. 14:39
4/11 anonim válasza:
Szia nekem tetszik csak nem illene a vezetéknevéhez, amugy nekem is eszembe jutott a szerelem rabjaiból tetszett meg a név:-)
5/11 anonim válasza:
Persze lehet adni. Az Utónévkönyvben jan. 12. és ápr. 22 névnap van megjelölve. És most megnéztem a naptáramban és a januári névnap be is van írva. :) 2. voltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Nekem abból a filmből tetszett meg :D De egyébként tényleg szép a hangzása.Kedves utolsó köszönöm hogy megnézted :)
2012. febr. 3. 14:51
7/11 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi ,második :)
2012. febr. 3. 14:53
8/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de szerintem mindenkinek saját döntése milyen nevet ad a gyermekének. Az biztos, hogy különleges lesz ezzel a névvel felnőtt korában is. Ne törődj vele kinek mi tetszik, ha neked/nektek bejön hát legyen. Hidd el, megtapasztaltam milyen amikor azért válogatok a nevek közt, mert ez ennek nem tetszik az annak. Végülis megelégeltem és az lezz amit mi szerettünk volna:)
9/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik!
De mégsem adnám, mert annyira oroszos, hogy mindenki azt kérdezné, hogy (félig) orosz származású?
10/11 anonim válasza:
Nem a szívem csücske ez a név, gyermekemnek sem adnám, de nincs bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!