Na de mi lesz szülés után?
6 hétig tartanunk kell :(
én még 1 dekát sem híztam, 1300 kalórián élek!
19h
egy hatalmas tál carbonara spagettire vágyom
mocskosul nagy adagra!
Nekem is volt terhességi cukrom, de semmilyen terhelést nem csináltak 6 hét után.
6 hónapos volt a lányom, amikor kértem a háziorvostól egy beutalót vérvételre.
Mindent megnézetett és teljesen egészséges vagyok. Cukrom pedig gyönyörű szép!
Igen én is így tudom, hogy szülés után még 6 hét diéta aztán ismét a cukorterheléses lötyi és utána majd kiderül a folytatás.
26 hkm
Neked mennyi volt az értéked? Nekem először 7,9, 1 hetes kontrollon 7,4 de jövőhéten ismét megyek.
cukorterhelésen 9,3 volt 16 hetesen, de a diétát tartva tökéletes, és nagyon jók a dietetikusaim!
imádom őket :) rengeteget segítenek.
húúúhhh, akkor minden jót, és részvétem :)
meg magamnak is :)
igen, statisztikailag asszem 70-80 % esélyünk van a kettes tipusúra.
de tudod mit mondok?
már megszoktam, és állati csini vagyok, hétfőn töltöm a 21. hetet, még mindig nem híztam egy dekát sem, nem vizesedik a lábam, és meg sem érzem az egészet.
kivéve, hogy még mindig nem jutottam hozzá a carbonara spagettimhez! :D:D:D
nekem azt mondta a dokim, hogy ezzel teljes mértékben megelőzhető, és ha már belém verték a tudást, akkor éljek vele.
amúgy nem olyan rossz salátákon meg főzelékeken élni, meg grillezett husikon.
álmodozni meg lehet mindenről :)
mikorra vagy kiírva?
Március 15-re:) Nemzeti ünnepre:)Igazad van,a férjemmel mi is ezt beszéltük,hogy át fogunk térni a helyes(ebb) táplálkozásra.Már amúgy velem együtt tértek át,mert nem főzök külön,eszegetik,amit főzök,és ízlik nekik (6 éves fiammal együtt).Jó, azért szoktam nekik egy kis kelt tésztát,vagy sütit csinálni,de még ezt is el lehet teljes kiőrlésű rozslisztből készíteni.Én nem fogom véresen komolyan venni azt a 180 gr-ot terhesség után,de majd odafigyelünk,hetente megmérem 1-2-szer a cukrom.
36.hetembe lépek holnap,én 6-7 kg-ot híztam,de a rokonok mindig azzal jönnek,hogy rettenetes sovány vagyok így is (55 kg-ról kezdtem)
Te mikorra vagy?
húúúúú, hát én júni közepére :) 21 körülre
szóval nekem még sok van.
én férjem is kezd átszellemülni :)
pl már csak az itthon sütött kenyeremet eszi, meg sok salátát is, ami nagyon jót tesz neki is :)
most a héten fogytam 1 kilót :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!